Vilken fråga vill ni ställa?

elin

VET NI!!!!!! Alltså detta är sjukt roligt!!!

Jag ska få chansen att träffa och intervjua hår-guden Guy Tang nästa vecka. Är det någon som jag verkligen ser upp till är det Guy Tang, vad han gör med hår är helt fantastiskt. Ni som inte vet vem han är så kan ni kika in hans Youtube kanal (HÄR) så kommer ni förstå att han har över 1,2 miljoner följare på Instagram. Jag är väldigt nervös och förväntansfull att jag ska få chansen att träffa honom och ställa några frågor. Självklart vill jag göra det tillsammans med er, vilka frågor skulle ni vilja ställa till Guy Tang? Jag är väldigt intresserad av hur han ser på det kreativa, för det tycker jag verkar vara hans största drivkraft. Hur han ser på hår och jag har hört att han lägger 8 timmar på varje kund, vill gärna veta om det stämmer.

Men vilken fråga skulle ni vilja ställa till Guy Tang? Ställ gärna den i kommentarsfältet så gör vi detta tillsammans. HUR kul är inte detta? Jag är så glad och spänd över att få träffa honom. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • åhhhhh fan vad kul!!!ja han är en av dom bästa, jag skulle vilja veta vilket hans bästa ”rädda håret” produkt är alltså när håret typ nästan går av för att frisören haft i blekningen för länge.
  hälsa från mig missTpau!!:)
  kraaaam

  Paulina 2016-03-07 15:37:32
  Svara
 • Jag har äntligen börjat få lite längre hår för första gången i mitt liv sen jag började använda Priorin.

  Anna 2016-03-06 21:37:34
  Svara
 • Hans bästa tips för att hålla kvar den silvriga nyansen, som man lyckligt går hem med från frisören, mer än en schamponering. Alltså hans bästa silverprodukter för hemmabruk.

  Även hans bästa produkter/tips för att bli av med frizz.

  Anna 2016-03-06 21:35:33
  Svara
 • Passar alla i blondt/ ljust hår? Har länge velat testa mig på att bli ljushårig med balayage metoden men är rädd att jag inte kommer passa i det, har naturligt mörkbrunt hår och har mer mörkare drag i mitt utseende, är rädd att det kommer se väldigt onaturligt på mig

  Maria 2016-03-06 21:27:54
  Svara
 • Jag är själv frisör och väldigt spektisk till olaplex.. Såg att du har skrivit ett inlägg om det och bland kommentarerna skriver du att du inte använder det längre.. Varför använder du det inte längre? Känns som om att alla har blivit frälsta av olaplex utan att egentligen förstå vad den gör och till vilka konsekvenser av håret. Vad händer på dom håren där man brutit bindningarna och behandlingen försvinner och skadan på håret är kvar? Jag tycker det känns som om att man bara vill kunna tjäna mer pengar! Vad tycker du Elin?
  Kram

  Amanda 2016-03-06 19:30:42
  Svara
 • Guuuuuuud så kul och spännande! Heja heja!

  Lovisa 2016-03-06 18:37:11 https://www.mjukhud.se
  Svara
 • Hej Elin!
  Vad roligt att ni skall träffas.
  Kan du fråga han om tips för ett hälsosammare hår.
  Kram❤️

  Alice 2016-03-05 23:46:56
  Svara
 • Hej!
  Jag har ett tjockt och självlockigt hår och det är väldigt frissigt. Jag vill ha ett glansigt hår utan en massa friss.
  Vad ska jag göra för att få bort frisset? Jag undrar också hur jag ska få mitt hår att växa längre, just nu går det till början av skulderbladen. Vill gärna ha 4-5 cm längre hår.
  Kram!

  Nellie 2016-03-05 16:37:32
  Svara
 • Hej! Min fråga är vad han tycker är det bästa hårtipset i alla tider. Och vilken hårfärg som är svårast att färga och hur man får sina lockar att hålla som längst.
  Undrar också om du kommer filma besöket med han och lägga upp på youtubekanalen eller ett blogginlägg.

  Olivia 2016-03-05 12:51:57
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag förstår din lycka över att träffa honom men jag vet att du kan göra lika bra jobb som honom!
  Vill du fråga om han ska börja sälja schampoo och övriga hårprodukter i eget namn?
  Och så undrar jag hur man ska dölja gråa/vita hårstrå på bästa sätt. Han gillar ju grått men jag gör inte det! Jag har brunt hår, ska man färga brunt från botten eller göra balayage med ljusa slingor och förvilla bort de grå/vita rackarna?
  Och sista frågan är hur man stylar långt lockigt/vågigt hår när man inte vill använda värmeverktyg utan framhäva de egna lockarna?
  Hoppas ert möte blir fantastiskt!
  Kram bästa Elin

  Christine 2016-03-05 10:45:31
  Svara
 • Jag undrar han ser på hår från olika ”världsdelar” typ Afrika, Asien och europeiskt hår.. Vad ska man tänka på när man färgar håren etc

  E 2016-03-05 10:10:21
  Svara
 • Vilket är det dyraste en kund fått betalat för att få en hel makeover hos honom med både färg och klipp?

  s 2016-03-05 09:47:01
  Svara
 • Hur man får bort orangea toner ur brunt hår? Någon speciell produkt eller sätt att underhålla hårfärgen mellan frisörbesöken?

  Amanda 2016-03-05 00:15:49
  Svara
 • Jag undrar vart han hämtar sin inspiration ifrån och hur han tänker när han ser på en kund vad den passar i. Hur tänker han för han prickar ju rätt alla gånger, spc i sina youtube videos! Alla blir grymt snygga.
  Sen undrar jag vilken hårtrend som varit hans favorit genom alla hans år som frisör.

  Jag undrar även om du kommer vara med på själva eventet på Annexet nästa lördag, kommer du vara med i publiken eller kommer du hjälpa till innan visningarna?
  Kram

  Alma 2016-03-04 23:02:01
  Svara
 • Fråga gärna hur han började? Hur han kom in i yrket frisör,
  Och fråga om hans tips hur Man blir stor inom frisörvärlden 🙂 och skulle vara lite intressant att veta om han nu lägger ca 8 h på en kund, hur mycket det kostar för tex klipp och bottenfärg 2 cm. Bara intressant att veta 🙂 kram elin ha en bra dag!

  Sofia 2016-03-04 21:46:15
  Svara
 • Hur gör man om man vill få bort orangea toner ur mörkbrunt hår? Kan man använda något bra silvershampoo? Gillar min naturliga hårfärg, men i vissa ljus syns mina naturliga rödaktiga slingor väldigt bra. Det stör mig.

  Vart kan man få tag i hans egna balayage-färgkit om man bor i Sverige?

  loe 2016-03-04 21:01:18
  Svara
 • Hej, jag undrar hur man underhåller ett silver grått hår på bästa sätt.. Vilka produkter ska man använda sig av osv. ❤

  Josephine k 2016-03-04 19:26:32
  Svara
 • Min fråga är:
  Hur får man bort gröna toner, från en före detta grön hårfärg? De vill inte bort och lyser igenom min hårfärg nu…

  M 2016-03-04 18:11:33
  Svara
 • Hej! Jag undrar vad han tycker är det viktigaste tipsen för att bli en bra och framgångsrik frisör! Jobbar själv också som det 🙂

  elin 2016-03-04 17:32:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!