Testar nytt torrschampo från Blowpro

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag har sovit länge idag, jag och pojkis tog en lång promenad med Torsten och nu sitter jag och jobbar lite. Imorgon är det min vecko-tvätta-håret-dag men håret är väldigt flott nu och jag fick ett pressutskick i veckan som innehöll ett nytt torrschampo från Blowpro. Så vad passar inte bättre att testa den när hårbotten är som flottigast? Jag använder rätt mycket torrschampo och dom tar slut snabbt så denna kom väldigt bra till pass.

IMG_7522

Blowpro
Faux Dry 175 kr 
FINNS HÄR

IMG_7524

Det är inget super-speciellt med detta torrschampo mer än att den är transperent så den passar till alla hårfärger. Den ska ge en fräschare känsla och absorbera upp fett och talg. Men jag är överväldigad att den är på hela 330 ml, good job. Jag har tagit för/efterbilder så vi tillsammans kan göra en bedömning.

torr

Jag har alltid tyckt om Blowpro’s produkter och dom skriver mig aldrig, tycker inte denna gjorde det heller. Den är lätt att spraya i håret, doftar helt okej (inte så mycket) och jag känner att håret får en härlig känsla. Jag har tidigare (längesedan) gjort en video där jag visar hur jag applicerar torrschampo, ni kan kika i den under:

 torr2

Ett bra torrschampo som är prisvärt och passar alla hårfärger. Jag fick spraya rätt mycket dock och efter det så borstade jag igenom hela håret för att produkten ska fördelas. Vet inte om jag glömde nämna det i videon men det är J Ä T T E V I K T I G T att borsta igenom håret från hårbotten för att torrschampot ska fördelas. Om ni missat det tidigare så testa det så märker ni en betydligt mycket större skillnad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag är en av de som använder torrschampoo dagligen och ja, det förstör min hårbotten.
  Egentligen använder jag det bara för att det ger så bra volym.
  Vad kan jag använda istället just för volymen?

  Vivi

  Vivi 2016-04-21 23:05:06
  Svara
  • Svar på Vivis kommentar.

   Hej 🙂
   Okej, men då skulle jag tupera eller använda en smal (liten) våffeltång mot hårbotten som ger volym. Schamponera håret/botten med ett detox 3-4 gånger på raken, sitt i inpackning och sedan sprayar du ingenting i hårbotten på en månad. Då rengör du, ökar blodcirkulationen och låter hårbotten vila ett tag.
   Lycka till!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-24 00:10:52
   Svara
 • http://metromode.se/skonhet/2016/03/07/den-obehagliga-sanningen-om-torrschampo/

  Paulina 2016-03-07 22:10:58
  Svara
 • Hej! Hur bokar man tid hos dig? 🙂

  frida nilsson 2016-03-06 23:36:10
  Svara
 • Du är guldvärd Elin! Tack för alla tips:)

  Malin 2016-03-06 20:51:44
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag undrar om du inte kan skriva ett till inlägg om trådning. Hur lång tid det tar innan du tyckte att du behövde upprepa behandlingen, hur det växte ut, tog det lång tid innan de inflammerade porerna gick väck? Testade själv trådning idag och jäklar vad ont det gjorde!! Men som tur var gick det ganska snabbt:)

  Sen undrar jag om du har testat Paul Mitchell’s Dry Wash Schampoo. Själv tycker jag att den är snäppet bättre än Redkens Pillow Proof plus att den doftar gudomligt!

  Du är bäst och jag älskar din blogg! Kram

  Liv 2016-03-06 20:49:40
  Svara
 • Jag har testat flera torrschampo men inte hittat något som är bättre än Lernberger Stafsing. Finns på Åhléns. Ett tips!

  Pia 2016-03-05 15:56:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!