Babylights

Hej vänner!

Vilken dag jag hade igår, alltså ni som följer mig på Snapchat (StyleElin) vet att mina påsar under ögonen inte var att leka med igår morse. Jag överlevde dagen och nu ska jag Ä N T L I G E N åka iväg och träffa Guy Tang. Jag är sjukt nervös och när jag är nervös så blir min engelska inte bättre, haha. Men jag ska se om jag väljer att vlogga och sedan skriva frågor och svar i ett blogginlägg till er eller om jag endast gör frågorna jag tänker ställa. Det beror helt på hur mycket tid jag får och vad vi hinner med. Jag ska ställa lite frågor som jag tänkt på och satt ihop lite med det ni skrev. Men jag fick avsluta min dag igår med fina Anna som ville blir ljusare nu till våren.

1

Jag packade in hela håret med små, tunna och fina slingor – Babylights som det också kallas. Vävde slingor i olika nivåer eftersom vi skulle få bort en gammal ombre. Men jag jobbade endast med blekning och nyansering, hennes hår pigemterade sig så fint och jag fick kvar en liten skugga (från den gamla ombren) som jag ville använda som bas under slingorna.

2

Men visst blev det fint? En sval, naturlig blond nyans och vågor som är gjorda med en Ghd 32mm locktång. Jag tror vårens blondiner kommer lysa på gatorna med denna typ av blonda ton, jag är hel kär i det. Visst blev det fint? Nej, nu måste jag springa. Önska mig lycka till så kommer inlägget (kanske en vlogg) upp i dagarna. SÅ SPÄNNANDE 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Elin! Det är så att jag snart ska gifta mig och jag funderar på balayage! Min fråga till dig är; Måste man ha en underton (alltså färga en mörkare ton) eller kan man ha sin vanliga naturliga hårfärg? Vill inte få ränder och vill att det ska vara så naturligt som möjligt 🙁 Kan du hjälpa mig med detta svar så vore jag tacksam!

  Sara 2016-03-09 21:41:32
  Svara
 • Du blev jättefin i din nya längd på håret och det syns verkligen att du har gått ner i vikt, du var skitsnygg innan också men du är verkligen jättefin nu! Kan du inte dela med dig lite av hur du har gjort för att gå ner i vikt? Skulle verkligen behöva tappa några kilon så alla tips jag kan få är tacksamt 😀 Kram på dig!

  Sophie 2016-03-09 18:50:18
  Svara
  • Svar på Sophies kommentar.

   Tack snälla söta du ❤️ ja men självklart, kan skriva ett inlägg om min hälsoförändring! Stor Kram

   Elin Johansson 2016-03-10 09:19:40
   Svara
 • Kommer inte tvodden idag? Har längtat hela veckan 🙂

  Hanna 2016-03-09 15:55:20
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Jag spelade in den igår så om du kikar in ikväll så ska den nog komma ut då 🙂 hihi. Kramar

   Elin Johansson 2016-03-10 09:17:55
   Svara
 • Så fint 🙂 Lycka till Kram

  Mona 2016-03-09 11:35:49
  Svara
 • Lycka till Elin!
  Bara va dig själv så kommer du charma honom och engelskan kommer du fixa galant.
  Ser fram emot inlägget med frågor och svar längre fram.
  Kram

  Christine 2016-03-09 09:29:55
  Svara
 • SÅÅÅ SNYGGT! Helt kär.

  Cecilia 2016-03-09 08:38:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!