Lolita, det perfekta matta läppstiftet

IMG_7568

Mitt favorit läppstift just nu är Kat Von D – Lolita 1, jag använder det typ varje dag. Den ser lite rödare ut på bilden än vad den är i verkligheten. Men är ni ute efter ett liquid lipstick som är matt, håller HELA DAGEN fast man äter och dricker så ska ni verkligen kolla in detta. Det är svårt att finna ett bra läppstift att ha i vardagen tycker jag. Oftast fastnar mitt hår i munnen, jag pratar hela tiden och läppstiftet försvinner efter några timmar. Några fler som har detta problem? Men jag har funnit lösningen, TACK Kat för det!

IMG_7566

Kat Von D sminket finner ni på Sephora och jag är helt kär!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du blir bara snyggare och snyggare…

    Bibi 2016-03-10 08:36:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!