VLOGG / Träffar Guy Tang och Makeovers

IMG_0173-2

HEJ!!!! 

Ni förstår inte hur glad jag är… Det är svårt att beskriva hur roligt det var att träffa Guy Tang igår och jag hade velat hängt med honom hela dagen. Jag hade tänkt att skriva ett inlägg med frågor och hans svar men Guy var helt fantastisk så vi vloggade under hela samtalet istället. Så ni, mina läsare känner att ni sitter med oss och pratar. Vi satt och tjattrade med varandra och hade så roligt. Jag frågade lite om hur han kom på ”Hairbestie”, frågade om framgång, livet, vart han finner inspiration och mycket mer. Det var som att sitta och prata med en kompis fast jag var supernervös och stammade lite för jag var starstruckt. Guy är en enorm inspiration för mig och jag sög in all hans energi och tog åt mig mycket av det han sa.

Vloggen är hela 30 minuter långt och halva filmen är om Guy Tang och halva delen får ni hänga med mig på salongen. Jag gör två helt magiska makeovers och ni får hänga med under dagen på salongen. Jag hoppas ni tycker om vloggen och blir lika inspirerad av Guy som jag blev. Massor med kärlek

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Fantastiskt rolig vlogg att se, framförallt delen när man får följa med dig in i salongen och se magin hända!

  Apropå Guy Tang så har jag väldigt länge varit sugen på att färga mitt hår i den form av roséguld färgning som han visat upp ett antal gånger på sin instagram. Jag har förstått det som att du inte tar emot nya kunder, men skulle du möjligtvis ha någon att rekommendera i Göteborgstrakten? Har letat som en galning på sociala medier men har ännu inte hittat någon som gjort något åt det hållet och eftersom du är så duktig hade det varit betryggande att få din åsikt 🙂 Kram

  Nhi 2016-03-13 20:16:20
  Svara
 • Fantastisk och rolig intervju med dig och Gay Tang! Men framförallt så var det superkul att i videon få följa med in på salongen och alla dina små kommenterar imellan allt 😉

  Rebecka 2016-03-11 16:38:42
  Svara
 • Två bästa frisörerna 🙂

  anonym 2016-03-11 16:23:18
  Svara
 • Jätteroligt att få följa med in i salongen och se klippningar! 😀

  Josefine 2016-03-11 12:08:12
  Svara
 • Älskade vloggen!! Han är en så stor förebild för mej inom yrket så verkligen jätte roligt att du passade på att filma och dela med dej till oss 😀 Jag älskade dessutom att du tog med oss till din salong och visade lite där, hade vart kul att se ännu mer därifrån!! kram <3

  malin 2016-03-11 10:50:20
  Svara
 • Åååååååh vilken bra vlogg!! :):) Och din engelska? Blev så imponerad! Du pratar helt naturligt och det märks inte alls att du är nervös! 🙂 Such a pro!
  Och MINST kul när du vloggade i salongen. Såna tror jag alla gärna skulle vilja ha fler 🙂 Men förstår ju att det inte jämt passar sig att filma en massa.

  Så jäkla snygga de blev, båda tjejerna! Har nyligen själv klippt av till samma längd som den sista tjejen men är blond. Hur stylar man den där snygga djupa snedbenan? Provar att från mittbena dra över sådär slarvigt från ena sidan men det åker tillbaks. Behöver man lägga snedbenan direkt när håret är blött och föna så? Om du har tid nån gång skulle det vara jättekul med en tutorial på det 🙂 Kram!

  Maria E 2016-03-11 10:43:24
  Svara
  • Svar på Maria Es kommentar.

   Men du är ju helt underbar 😀 <3 tusen, tusen tack. Nej, det är lite svårt att filma på jobbet men jag ska verkligen göra flera 😀 Nej, det bästa är att styla håret tvärtom. Alltså om du vill att din bena ska vara på höger sida, då stylar du den som att den ska ligga på vänster sida. Lite volympuder och textur-givande spray och sedan lägger du över den på höger sida igen så kommer du få massor med volym. Tusen tack igen 🙂 KRAM

   Elin Johansson 2016-03-11 22:55:55
   Svara
 • Åh han är då himla bra, bryr sig inte ens om sånt att folk vill vara som honom, klockrent!! Detta är ett väldigt vanligt problem tycker jag i Sverige att frisörer är så dålig på att dela med sig,så rädd för att man härmas & tar ngns hemliga ”blandning” så mycket hych hysh, varför inte vilja dela med sig och ge råd. Man vågar knappt fråga frisörer om vad dom gjort utan att dom fnäser ifrån.
  Mer tänk som Guy Tang!!! ❤️
  Btw jätte bra vlogg

  Paulina 2016-03-10 20:46:27
  Svara
  • Svar på Paulinas kommentar.

   Eller hur, han är helt fantastisk 🙂 Ja, men det håller jag med om men det är så individuellt och är man lika stor som Guy så är utbildning en naturlig sak att göra! Tack snälla för att du tyckte om vloggen ❤️

   Elin Johansson 2016-03-10 21:30:28
   Svara
 • Vilken bra video! Gud vad underbar han är Guy Tang! En fråga till dig Elin – Har du ändrat dig angående att dela med dig ditt sätt att färga, klippa och dina skills? Nu när du hörde vad guy tang sa om att dela med sig och vara ett original. För jag minns förut att du inte ville dela med dig alls, utan du ville hålla dina knep för dig själv. Känner du likadant än? Det skulle vara roligt om du ville dela med dig mer. Och du fortsatte gjorde videos på dina färgningar och klipp.

  s 2016-03-10 20:18:29
  Svara
  • Svar på ss kommentar.

   Tusen tack snälla du ❤️
   Ja precis. Det handlar mer om att jag inte har sug till att göra det än. Precis som Guy säger så får man till slut ett ansvar och ju större han blir så kände han att han ville skapa en hår-värld tillsammans. Han har utbildat i många, många år innan han började med YT samt så är han 34 år gammal. Jag är endast 25 år och känner att jag vill bygga upp mer kunskap och finna drivet att börja utbilda i framtiden. Det är inte alla som vill utbilda eller visa det man gör heller. Jag står mitt i mellan där 🙂 Jag är fullt uppe i att inspireras själv och bli en bättre människa samt skapare i min yrkesroll. Hoppas du fick svar på din fråga 🙂 Stor kram

   Elin Johansson 2016-03-10 21:33:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!