Andrea Is Back

Hej underbara ni!

Först och främst så vill jag tacka nå oerhört för all underbar feedback jag fick på vloggen igår. Jag har varit supernervös, dels för att filma men framförallt för att träffa Guy Tang. Jag vill verkligen tacka Baldacci och Mildh Press för att jag fick chansen att träffa honom och att Guy var helt amazing som höll min kamera under hela intervjun – tänkte ni på det? Så snällt verkligen (: Men igår hade jag mina fina kicka Andrea på besök för att fräscha upp hennes hår. Vi valde att försöka slinga bort den gamla mörka ombren och gå mot en ljusare ombre igen. Det är alltid en övergångsperiod när man ska få bort en gammal mörk ombre för att tekniskt sätt så ska man slinga ett brunt hår till blont. Vilket ni redan vet är ett projekt i sig, men jag började slinga och lägga en ny bottenfärg så gör vi om samma steg nästa gång så ska den mörka ombren var gone till sommaren!

IMG_7642

Jag fräschade upp längderna och med en kall/pearl blond ton som ändå har en beige underton. Flyttade upp ombren och klippte igenom håret. Andreas hår har verkligen blivit så mycket bättre på sista tiden och jag är så glad för hennes skull.

IMG_7646 IMG_7651

IMG_7644

Fina Andrea. Hon har verkligen varit kund hos mig sedan start. Hon har följt min resa hittills och jag är så glad att ha så inspirerande och underbara människor som kunder (och kollega) eftersom hon har världens bästa blogg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fin färg! Du är så duktig hjärtat!!! (Har ju också varit kund från början men blev kickad eller nått… hahaha )

  Cornelia Granslätt 2016-03-13 23:30:40 http://www.corneliagranslatt.com
  Svara
 • Hej fina du! Älskar din blogg!
  Jag har ett problem i form av att jag har fått jätte fläckigt hår då jag först gick från svart till mellanbrun hos frisör och sedan blekt det 3 gånger hemma, nu är håret väldigt slitet och jätte fläckigt vilket ju inte känns så kul.. har du tips på hur man kan få bort det röd/gula fläckarna? Går det att göra själv eller bör jag gå till frisören? Tack på förhand för svar!! 🙂

  Frida 2016-03-13 09:53:15
  Svara
 • Snyggt att luggen var ljusare än det övriga håret.

  ErikaJ 2016-03-13 00:37:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!