Nu släpps ”Drop in Beauty”

 

sponsorskylt Ellos

_MG_6421

_MG_6400

Hej vänner! 

Kom ni ihåg att jag spelade in ”Drop In Beauty” tillsammans med Tv4 och Ellos? Om ni mot förmodan missade det så kommer ni till inlägget HÄR. Det var fem utvalda kvinnor som fick en total makeover av Ellos proffsiga make-up och stylingteam. Jag, Frida Fahrman, Charlotte Perrelli och Martina Bonnier fick chansen att följa dessa kvinnor under förvandlingen. Nu finns äntligen programserien på Tv4 play och det får ni verkligen inte missa. Ni kan också följa ”Drop in Beauty” på Instagram för mer bilder bakom kulisserna.

Jag hoppas ni kommer älska serien lika mycket som jag och det ska bli så roligt att höra vad ni tycker. Glöm inte att kika in på Tv4 Play och följ dessa kvinnor till att bli deras bästa jag. Jag hade en otroligt rolig dag med hela teamet bakom och alla som kom förbi och hejade

//

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!