Ombre On Fleek

Hej mina fina! 

Sorry för att detta inlägg kommer upp kl 00.15, men jag ville verkligen få ut Annicas hår idag (måndag). Jag hade min underbara vän Annica på besök på salongen och det var dags att fixa till barret på henne. Hon har inte varit hos mig sedan i höstas tror jag, helt galet men hennes hår har hållit sig så bra och hon är jätteduktig på att ta hand om håret hemma. Men Annica hade en önskan, hon ville ha vita, (läs:platina) blonda längder men en mörk (läs:mörkbrun) botten tillsammans med ljusa slingor mot ansiktet. Detta är väldigt svårt att få till, färgerna ska gå ihop och att få ihop ett snyggt mellanparti mellan färgerna är inte lätt. Men hennes önskan är min lag och jag bedömde att det skulle gå att genomföra (:

IMG_7694

IMG_7696

Här har vi hjärtat innan!

IMG_7708

Här har vi hjärtat efter!

Annica kan ha världens slit-tåligaste hår. Hennes toppar var slitna innan och håret lite torrt men det är helt normalt. Hon har gått som kund hos mig länge och jag kan varenda mm på hennes huvud och har testat väldigt mycket för att kunna få ett bra resultat till hennes önskemål och hårkvalité. Jag packade in hela håret med en mörk färg i botten, mötte upp med miljoner foliépaket och jag behövde knappt tona in håret i en kallare ton för att blekningen hade gjort så bra jobb. Den känslan är helt fantastisk (:

IMG_7703

Jag älskar längden på hennes hår nu. Jag klippte av ca 3cm och formade håret i en mer rak form tillsammans med en uppklippning. Jag tycker Annica passar i att få bredd vid käkbenen och då behöver håret vara rätt uppklippt till hennes ansiktsform. Vi behöll hennes ”parted bangs” som har blivit hennes signum och lockade hela håret med en konformad locktång. Men visst blev det fint?

IMG_7713

annica1annica2

Fina tjejen, hon passar SÅ bra i denna look. KÄRLEK!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ledsen men detta var inte alls snyggt. Ser ut som man missat att färga där bak bara. Föll inte alls mig i smaken. Men alla har olika smak.

  Nathalie N 2016-04-04 11:57:31
  Svara
 • Hej,Gud vilken fin färg du gjorde på henne,jag försöker själv att få till den färgen och just att jag vill ha en mörkare hårbotten och sen en askig blond färg i resten av håret,jag undrar hur du exakt färgar det så?lämnar du det mörkt vara högst uppe på huvudet i hår botten ?eller färgar du också det blond i undre håret?

  Sofia 2016-03-22 02:58:02
  Svara
 • Wow!!!!
  du sa på Annikas snap att du gått ner i vikt. Så nyfiken på vad du gjort för förändring? Pt och kostschema?
  Du är fab! Puss o kram

  Frida 2016-03-15 14:24:17
  Svara
 • Gu så snyggt ❤ inspiration till mitt frisörbesök om 2 veckor och tack för en fantastisk blogg. Kram

  Anna 2016-03-15 10:24:47
  Svara
 • Helvete vad duktig du är Elin! Det är absolut inte lätt att få till, men det blev ju såå snyggt!

  Måste även passa på att fråga, du har ju blivit så liten!! Vad har du gjort? Några tips?

  Tack för en fantastisk blogg.

  Hannah 2016-03-15 09:53:59
  Svara
 • Åh, det var mycket klädsamt på Annica!!

  Discoduckan 2016-03-15 09:04:55
  Svara
 • Superfint

  Amanda 2016-03-15 08:53:47
  Svara
 • Du är ju så duktig att man tappar hakan!!! Älskar din blogg! Jag blir så inspirerad & jag har aldrig gjort sä många förändringar med mitt hår som efter jag började läsa din blogg!

  Moa 2016-03-15 08:08:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!