HÅRTVODDEN 2016 / Avsnitt 8

IMG_7689

HEEEJ!!!

Åh, som jag saknade Hårtvodden förra veckan. Som jag nämnde i ett annat inlägg så kom det inte ut ett avsnitt förra veckan utan det avsnittet kommer IDAG istället. Jag kommer nog låta er kika på veckans program utan några större förklaringar, ni kommer förstå när ni kikar (: Alla produkter vi visar finns i informationsboxen under klippet och jag hoppas ni verkligen tycker om detta avsnitt – med en liten twist. Lämna gärna en kommentar på vad ni tyckte efter programmet, vore kul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du är så himla snygg! Fortsätt med programmen, alltid lika underhållande! 🙂

  Aline Cinthio 2016-03-17 10:38:32 http://hassesbilverkstad.se/
  Svara
 • Hej Elin.
  Jag har en 2-årig liten tjej och undrar om du har något tips på bra schampo och balsam till barn? Hon har tunt och torrt hår som går av lätt. Kan man använda balsam till barn i 2 årsåldern? Vill ändå använda produkter med kvalité som inte innehåller parfym och andra saker som barn är känsliga mot. Har svårt att hitta något. Tack för en bra blogg! 🙂
  Kram

  sandra 2016-03-17 09:24:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!