Kissies nya hår

Hej vänner!

Jag tror ingen har missat att Kissies har klippt av sig håret?! Jag kände bara att jag måste kommentera det för när jag gick in på hennes blogg och såg bilderna så trodde jag det var någon annan först. Jag har följt Alexandra länge på bloggen och jag har alltid tyckt att hon är väldigt cool, går sin egna väg och är en riktigt grym bloggare. Men jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att hon skulle klippa av sig håret och slopa löshåret? Nu vet inte jag om hon har en förtjockning i lob:en eller om det är hennes egna men oavsett så är detta så roligt.

kissies

Bilderna tillhör Alexandra!

Alexandra är väldigt nätt och jag har nog alltid tyckt att det där stora håret på henne har gjort att hon försvunnit. Hennes fina ansikte har liksom gömts under allt hår men nu när jag tog en noggrannare titt på hennes nya look så ser jag en helt ny tjej. Hennes käkben, överkropp och ansikte poppar fram så fint. Jag är helt hooked, och är väldigt glad för Alexandras skull att hon klippte av håret. Klockrent!!! 

Vad tycker ni? Gillar ni Alexandras nya frisyr?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Absolut ja! Supersnyggt på henne!!

  Jag är kort och ganska bred om baken så jag tycker att mitt stora hår kompenserar det hela lite granna, haha..

  Annika 2016-03-18 10:06:29
  Svara
 • Absolut. Nu har jag knappt sett henne de senaste åren men jag är inte så förtjust i den ”porriga” stilen som hon kört med. Detta var elegant.

  ErikaJ 2016-03-17 17:50:12
  Svara
 • Jättesnyggt..

  Bibi 2016-03-17 14:36:10
  Svara
 • Hej! Jag tycker detsamma, hon ser fantastiskt ut i håret! Hela hon poppar upp

  Linda 2016-03-17 11:37:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!