LYXIG HÅR/KROPPS OLJA

IMG_7797

GOD MORGON!

Jag är helt kär, alltså kär – fruktansvärt förälskad. Vet ni, jag har längtat efter en ny lyxig olja som jag kan applicera i håret, dofta magiskt och återfukta håret med. Den har kommit till mig nu, jag tror ni inte förstår att jag är kär ♥

Lite kort om denna olja är att den doftar Oribes signaturdoft (extrakt från vattenmelon, litchi och edelweissblomma). Den innehåller en blandning av italiensk bergamott, doftviska och sandelträ kombineras med vårdande oljor med sötmandel, Limnathes alba och gurkört. Det som jag älskar främst med denna olja är att den passar alla, oavsett hårtyp eller hur torr eller återfuktad du är. Den återfuktar, vårdar och hjälper hårfärgen att hålla sig snygg längre.

IMG_7792

När jag först skulle pröva denna så var jag helt säker på att det skulle vara ”rinnande” olja – en olja som man häller i handen. Men jag hade så fel, den är i spray!!! Jag sprayade på huden först, det gör jag faktiskt med vilken olja som helst. Jag smörjer alltid in lite på min arm innan jag testar i håret för att få lite koll på hur fet oljan är och hur fort den absorberar. Det är ett hett tips om ni har svårt att veta vilken mängd olja ni ska smörja in håret med.

Känslan på huden: 

– Den absorberade jättebra men ändå lämnar huden mjuk och återfuktad. Den doftar som sagt helt magiskt och min pojkvän släppte t.o.m. hockeymatchen för att fråga vad det var som doftade så gott. Jag älskar att det är sprayflaska, det går inte att ta för mycket då.

Känslan i håret:

– Jag sprayde i handen först och sedan smörjde in topparna. Håret blev mjukt, absorberade bra och åter igen – DOFTEN! Det jag kanske kände är att den kanske kan innehålla silikoner. Jag vet inte om den är silikonfri, tror dock inte det. Jag som oftast använder rena, kallpressade oljor känner väldigt snabbt silikonkänslan. Men vet ni, det sk*ter jag fullkomligt i för jag älskar denna olja. Håret blir mjukt, den innehåller bara vårdande oljor så ”you had me at hallo”.

IMG_7788

Det kom med ett så fint ljus från precis samma märke och doft. Jag vet att många märken har börjat med ljus till sina hårvårdsprodukter som doftar precis lika dant. Jag tycker det är väldigt fiffigt, smart och jag uppskattar det väldigt mycket. Tusen tack för att jag fick testa denna skönhet och till er som vill ha en lyxig, håll-käften-doft i håret och ett skinande hår tycker jag ska investera i denna olja.

FREDAGS KÄRLEK ♥

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Har en fråga innan jag beställer oljan, är den gultonad eller transparent? 🙂
  Tack för en alltid lika bra och insprirerande blogg <3

  Caroline 2016-03-22 17:20:19
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   HEJ 🙂
   Åh, du kommer älska den. Nej den är helt genomskinlig!
   Tack för att du kikar in här.
   KRAMAR <3

   Elin Johansson 2016-03-22 23:00:41
   Svara
 • Oljan innehåller faktiskt inga silikoner so you know!!

  Mathilda 2016-03-19 19:39:02
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag använde tidigare Moroccan oil i topparna på mitt hår och älskade den, MEN jag upplevde att den gjorde mitt blonda hår lite gult. Jag har försökt kolla runt på din blogg i hopp om tips på en ny men känner mig lite lost.
  Har du något tips för en kall blondin med torra toppar?
  Älskar din blogg, blir så inspirerad att ta hand om mitt hår tack vare dig! 🙂

  Emelie 2016-03-18 10:42:06
  Svara
 • Tack för tipset 😀

  Marike 2016-03-18 08:00:10 http://nouw.com/speedoflife
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!