Kör på vårens coolaste klipp

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag tänkte ge er lite inspiration på riktigt coola klipp som ni kan satsa på i vår. Det har hänt mycket i färg-världen senaste åren men klippningarna har inte fått så mycket plats tycker jag. Kläderna som börjar ta över i butikerna är mycket bohem och jag tänker direkt lockar, rufs och luggar. Häng med här!

klipp4 klipp3 klipp1 klipp2

Photocred Getty/Edward Berthelot, Getty/Vanni Bassetti, Getty/Timur Emek, Getty/Christian Vierig

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Vill verkligen inte vara negativ men jag har atopiskt eksem sedan jag var 12 och när jag var yngre hade jag också tankar på att bli frisör. Blev ”tillsagd” av min läkare att det inte var något att satsa på för mig tyvärr. Jag accepterade det och har valt ett annat kreativt yrke: ingenjör. Så mitt råd är att försök vara öppen för vad för kreativa yrken du kan tänka dig. Jag tror att det kommer vara för jobbigt att arbeta som frisör med eksem för det är slitigt på huden även om du använder handskar och är bra på att smörja in dig. Så istället för att se det som en omöjlighet försök fokusera på vilka möjligheter du har och vad du verkligen vill. Varför vill du bli frisör till exempel och vilka andra yrken har samma delar?

  Cecilia 2016-03-23 06:45:49
  Svara
 • Hej Elin! Jag har gjort ett så himla stort misstag… Jag har färgat mitt hår mörkt i många år och i år fick jag noh och bestämde mig för att bleka bort allt det rödbruna för att bli blond och börja om. Nu har mitt hår blivit helt förstört då jag inte läste på tillräckligt innan och inte visste hur skadligt det kan vara med blekningar och särskilt när man gör dom hemma… Mina toppar är som tuggumitrådar och håret känns jättesprött. Har hittat vissa ställen där håret gått av och blivit jättekort 🙁 har köpt joico kpak inpackningen samt redken extreme serien med shampoo, balsam och anti-snap, ghd advanced split end therapy samt att jag försöker sova med cocosolja och arganolja i håret varje natt. Kommer klippa av det allra värsta, men finns det något mer jag kan göra för att göra mitt hår relativt välmående igen? Vågar knappt borsta det ens 🙁 kram

  Alex 2016-03-22 12:53:07
  Svara
 • Hej! Jag har länge funderat på att utbilda mig till frisör och hade verkligen verkligen tyckt det skulle vara sjukt kul att jobba som. MEN jag har eksem på händerna som jag behandlar det med kortisonsalvor (och då försvinner det så gott som helt). Undrar om det skulle gå att jobba som frisör trots kroniska eksem redan innan man utbildar sig. Tänker att det funkar så länge man smörjer sig och är noga med handskar osv, eller är det helt kört?

  Elin 2016-03-22 12:27:10 http://nouw.com/elinmaja
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej!
   Åh, världens bästa yrke!
   Jag förstår, jag har själv haft svårt med eksem men dom har smugits sig på med tiden. Du kan söka på eksem i sökfältet på bloggen så kommer det info om det 🙂 Om jag säger såhär, man ska ALDRIG låta någonting stoppa dig men vi är mycket i vatten, ångor, färg, stylingprodukter och schampo mm och det triggar igång väldigt mycket. Särskilt om du redan går in i frisörvärlden med eksem. Dom människorna som jag vet som har fått eksem har tyvärr slutat som frisörer. Jag vill verkligen inte säga att det är kört men jag tänker på om det kan bli värre och trigga igång någonting så du knappt kan vara nära vatten till slut. Förstår du hur jag menar? 🙂

   Men gå till din läkare och fråga honom/henne om råd. Testa att utsätta dig för så mycket som mjöligt och se hur du reagerar. Va på en salong en vecka och se vad som händer. Stort lycka till nu! Kram Elin

   Elin Johansson 2016-03-22 23:06:08
   Svara
 • Inte ett enda av dessa klipp skulle falla mig in! Jag ser inte klok ut i lugg, ogillar mina egna lockar och rakat rockar jag ej.

  Annika 2016-03-22 08:59:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!