Glad Påsk

Hej vänner! 

Glad Påsk föresten, hur mår ni? Jag sitter i bilen påväg hem till familjen i Gävle och ska spendera hela påskhelgen där. Det ska bli väldigt skönt att få vila lite, äta god mat och umgås med min älskade familj. Sen måste jag tacka er för all fin respons på min sensate vlogg, ni gör mig så glad. Jag är egentligen en rätt ”hemlig” person och därför blir mina vloggar rätt privat för min del. Men det gör mig extra glad när ni tycker om dom och peppar mig att göra fler.

Men i veckan fick jag ett pressbud som innehöll lipbalms från EOS. Jag har flera lipbalms från dom hemma och jag älskar dom. Dom är tillverkade av 99% naturliga 95% ekologiska ingredienser vilket jag tycker är toppen.

IMG_7891

Detta Påskägg innehöll favoriterna, Vanilla Mint, Blackberry Nectar och Coconut Milk. Jag tänkte faktiskt på det, dom ser ut som små ägg och vill ni inte ge er nära och kära godis så passar ju några lipbalms perfekt. Dom kostar 89 kr styck och finns att köpa HÄR.

IMG_7890

IMG_7895

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Var hos frisören och kom in med ett väldigt ljust hår som vi sedan valde att färga grått. I början var dett ballt, lite skifftningar i metallicblå men nu efter några tvättar ser det lite ut som jag har ett askblont hår som badat i klor. Går det att få ut det ljusgröna tonerna för att sedan färga en soft beigeblond balayage med mörk botten??

  Ano 2016-03-30 00:19:23
  Svara
 • hej elin!

  vill bara varna dig för dem eos läppsylen.. många som fått utslag av dem.. men man kan ju hoppas dem har hittat vad som gått galet med ingredienserna..

  Glad påsk!

  malin 2016-03-25 20:39:39
  Svara
  • Svar på malins kommentar.

   Hej Malin!

   Ja, jag läste lite om det. Men jag vet också att det vimlar av ”fake” balms på olika hemsidor på nätet. Men jag ska tänka på det du säger 🙂 Glad Påsk!

   Elin Johansson 2016-03-26 23:12:38
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!