Nyheter från Benefit

Hej vänner! 

Kom ni ihåg när jag var ock fixade mina ögonbryn hos bästa Felicia på Benefit Brow Bar inne på Sephora Biblioteksgatan? Då köpte jag med mig lite nyheter från Benefit som jag använt ett tag som jag helt missat att visa för er. Benefit är ett relativt nytt märke för mig men ju fler produkter jag testar desto mer intressant blir märket.

_MG_7288

Först och främst, kolla in denna magiska necessär? Denna har jag använt mycket då jag varit i Gävle mycket senaste tiden och när jag drar och tränar. Den är omöjlig att slarva bort för den är helt gul. Jag fick även med passhållare och en lapp som man sätter på resväskan, så roligt!

_MG_7290

Sen kommer vi till det roliga. Först har vi den omtalade highlighten ”High Beam” som jag använt flitigt. Jag använder den innan jag ”låser” in min foundation med transparent puder. Jag ritar ett kryss på varje kind och trycker in med en beautyblender.

Sedan har vi en ny mascara som heter ”Roller Lash” som jag tycker är helt okej. Jag tycker det kommer så lite mascara på borsten så jag får dra och dra så mycket för att det ska hända något. Det jag gillar mest med denna är att den fläckar sig inte eller smular. Jag brukar använda denna på underfransarna och en annan mascara på överfransarna. Men en helt ok mascara men jag älskar ”They’re Real Mascara” bättre som också är från Benefit.

Sen kommer vi till min absoluta favorit –”Dew The Hoola Bronser” som är en ansiktsbronzer. Kom ni ihåg kroppsbronzern som jag tipsade om för ett tag sedan? Denna lilla skönhet är samma sak fast för ansiktet. Jag använder den antingen för att bli brunare i hela ansiktet, brun på halsen eller så använder jag den för att göra contoring med. Sen är grym att skugga vissa delar av ansiktet med så ett hett tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Har du provat Kevin Murphys nya serie tillräckligt för en recension? Är så sugen på att köpa det men vill höra vad du tycker om det först ☺️
    Och tack för en grym blogg! Har följt den så länge nu och tar till mig av allt du skriver, mitt hår har aldrig mått så bra som nu!
    Ta hand om dig, kram 🙂

    Jennifer 2016-03-28 11:10:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!