Tips på vackra hårsmycken

Hej vänner! 

Hade ni en bra Påsk? Jag har åkt på världens influensa, haft feber i två dagar nu och min Påskafton blev väl inte så som jag tänkt. Min storasyster hade ordnat världens finaste middag men jag kände ingen smak ens vilket var hemskt men jag kunde inte slita mig från er så jag vill tipsa er om några hårsmycken som jag blev helt kär i. Jag la ut en bild på Instagram (StyleElin) och jag fick många mail om dom så tänkte tipsa er om dessa smycken.

Snart kommer en period med fester, bröllop, baler och avslutningar och jag tycker hårsmycken har fått en helt ny innebörd. Dessa är från ett märke som heter Lelet NY och är ett lyxigt hår-smyckesmärte från New York. Smyckena är bland annat gjorda av Swarovski kristaller, sterling silver, halvädelstenar, läder och siden.

3 2 1

Dessa skönheter är V Ä L D I G T dyra tycker jag men om jag ska gifta mig någon gång så varför ska inte hårsmycket vara i samma klass som ringen på fingret? Är det någonting jag inte tål är billigt krimskrams i håret, då kan man skippa det helt och hållet är min mening (: Smyckena kostar allt ifrån 1000 – 5000 kr och ska jag gifta mig eller gå på något väldigt speciellt så kommer jag klicka hem en av dessa magiska smycken.

Ni kommer till hemsidan HÄR, dröm er bort

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin,

  Jag måste tipsa om The Wild Rose Accessories, jättefina handgjorda håraccessoarer. Jag beställde hennes Anemonekam till mitt bröllop och blev väldigt nöjd 🙂

  Lisa Andersson 2017-10-17 11:18:44
  Svara
 • Så tråkigt för oss ”tunnhåriga”… Jag har inte hittat några uppsättningar, med eller utan smycken som jag ser bra ut i med mitt tunna hår. Finns liksom inget hår att sätta upp 🙁 det är sååå fint! Man blir avis 🙂

  A 2016-03-28 10:23:42
  Svara
 • Hej vad gör du med kunder som har lite grå strån i botten och vill färga. Dessutom har en förmåga att dra åt guld hela tiden. Blir så bekymrad vet inte vad jag ska göra med mitt hår. Vill inte ha guld/gult. Jag har ljusa slingor men vill spara på håret lite och färga botten bara några ggr. Men frisörerna jag går till verkar inte lyckas. Har du tips på vad jag kan rekommendera frisören att göra. Ha en fin dag

  Mia 2016-03-27 10:32:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!