När man blir rätt avundsjuk

IMG_7881

Precis… Ibland eller rätt ofta blir jag väldigt avundsjuk på mina kunders hår. Här har vi en underbar kund till mig, Sofia som går och fixar håret hos mig ca 2 gånger per år. Hon har ett långt, starkt och tjockt hår som jag får lägga händerna på. Målet är alltid att behålla hennes egna färg och bygga på en sombre (soft-ombre). Jag älskar att jobba med långa hår, jag får måla, riva 1000 foliepaket och vetskapen att resultatet blir bra – det är lycka det,

sombre

IMG_7880

Mina kollegor frågar nog mig varje dag om jag inte är trött på långa, tjocka hår och svaret är alltid nej. Jag tycker om blandningen men långa hår är alltid något extra. Detta är en superbra hårfärg att ha när man inte vill gå till frisören mer än två gånger per år, låta sin egna hårfärg växa ut och underhålla med färginpackningar hemma. Vårens hetaste hårfärg tror jag, mer SOMBRE åt folket!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men GAAH va snyggt!!

  Helen 2016-03-29 20:42:25
  Svara
 • Åh vad drömmigt och fint!
  I övrigt har jag ett önskemål om ett inlägg gällande den jordgubbsblonda-trenden som sägs ska bli het i år. Skulle inte du kunna skriva lite om det samt din erfarenhet inom hur det uppnås?
  KRAM

  Agnes 2016-03-29 17:03:25
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Tack snälla 🙂
   Den var populär för 2-3 år sedan, jag har inte hört att den ska bli het. Däremot så är koppar, guld blonda riktigt heta i vår 🙂 Du kan söka på ”strawberry blond” i bloggen eller ”guld blond” så får du upp mer info. KRAM

   Elin Johansson 2016-03-29 17:58:27
   Svara
 • Hej! Har du provat Kevin Murphys nya serie tillräckligt för en recension? Är så sugen på att köpa det men vill höra vad du tycker om det först ☺️
  Och tack för en grym blogg! Har följt den så länge nu och tar till mig av allt du skriver, mitt hår har aldrig mått så bra som nu!
  Ta hand om dig, kram 🙂

  Jennifer 2016-03-29 11:58:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!