Dags för våriga naglar

Igår var jag hos min underbara Celina och fixade klorna. Jag är kär i nude, grått och ljusblått just nu. Jag vill ha en ljusblå väska, en ljus kappa och blont hår. Ni vet ju att jag hamnar i cravings perioder där jag blir galen i saker och ting. Men det är alltid så underbart att komma till Celina, hon är som mig fast i nagelvärlden. Helt omöjlig att boka, kreativ galenpanna och en grym bussinesstjej!

Processed with VSCO with a5 preset

Att gå och fixa naglarna är ren lyx för mig. Ni vet att vi pratade om att unna sig saker i Hårtvodden? Jag tycker det är viktigt att låta sig unna saker. Förr älskade jag att shoppa, eller äta något riktigt flottigt (funkar inte riktigt nu) eller spendera pengar på riktigt onödiga saker. Nu ser jag mer träning, nagelfix och umgås med familj/pojkvän som ren lyx. Men jag satsade på helt nude-naglar, nu ska bara resten av min cravings-period införskaffas.

IMG_7916

Men visst blev dom fina? Har ni hamnat i några cravings-perioder?

IMG_7923

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ja verkligen! Har alltid varit en periodare.. Just nu sä vill jag verkligen ha den perfekta basgarderoben! Har inte så mycket egna pengar då jag går på gymnasiet, men jobbar vid sidan om.. Men denna veckan har jag inhandlat ett par adidas, en trenchcoat, en ribbad tröja + kjol, ribbad klänning och några bas linnen och tröjor! Har också snöat in mig på att få glowig hy så har köpt en highlighter palett och en borste.. Kram

  Ebba 2016-04-01 21:53:23
  Svara
 • Jag är helt inne i en ”bronze period” just nu. Jag vill att huden ska ha en fin bränna (använder tan can) och kinderna ska ha bronzepuder, läpparna ett lite bronzeaktigt läppglans, håret med solkyssta slingor osv.. Haha. Tror jag fått hemlängtan (bor i sydamerika normalt sett) och kompenserar med ”fusk nu när det är så lite sol här i Sverige.

  Camilla 2016-03-31 18:27:36
  Svara
 • Hej! Du skrev förut om att du trodde att LCCs silverschampoo var på väg att bli en favorit. Tycker du fortfarande det eller är det Maria Nila som gäller? Blekte och nyanserade håret kallt idag och vill självklart underhålla på bästa sätt! Har redan färgbomben pearl silver från Maria Nila men behöver ett bra schampoo med blåa/lila pigment! Tack på förhand 🙂

  Josefin 2016-03-30 21:30:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!