Mina favoriter – Vilka hårprodukter kan vara bra att ha hemma?

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag är fortfarande lite dålig men ska in och jobba idag då det värsta är över. Skulle även på ett event igår där nya Lancome’s läppstift skulle lanseras men jag kände att jag bör vara hemma och kurera mig tills idag. Så surt men jag väntar på att få testa dom så ska ni få se. Men idag tänkte jag tipsa er om dom vanligaste produkterna jag använder. Jag får en del frågor på vad man bör ha hemma för att lyckas med styling och vård. Det är väldigt olika från person till person och vilka behov samt hårtyp man har, men jag tänkte visa er vad jag använder mest.

Det som inte finns med här är leave-in spray/kräm, men om du inte ska styla håret så skulle jag endast använda:

 1. Olja
 2. Leave-in spray
 3. Torrschampo

12

salt

4

5

Ni som följt mig ett tag vet att jag endast tvättar håret en gång i veckan, max två och därför är grunden och produkterna väldigt viktiga för mig. Sedan gäller det att produkterna fungerar på ens hår utifrån vilka behov man har. Men som jag nämnde innan så är det så att ni endast vill vårda håret och inte göra så mycket med det så räcker det med vårdande olja, leave-in och torrschampo.

Hoppas ni blev lite klokare och har ni några frågor så är det bara att kommentera! PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej snygging!

  Jag använder Redken Extreme sedan innan då min frisör tycker det är bra i förebyggande syfte. Inte för att jag har ett extremt skadat hår utan mer för att jag slingar mitt hår ljust varje gång hos frisören och har ett fint skandinaviskt hår. Men jag är nyfiken på ekoprodukter som Pureology & Davines! Så jag undrar vilken produktserie av dessa märken som är snarlik Extremeserien, som kan passar mitt fina skandinaviska hår. Har en hårbotten som drar lite mer åt den feta än den torra (men det är inget problem).

  Tack för en inspirerande blogg!
  KRAM!

  Emma 2016-03-30 18:51:16
  Svara
 • Jag hittade till din blogg igår och tycker den är väldigt intressant! Du verkar jätteduktig på det du gör! 🙂
  Jag har en fundering angående lockigt hår: jag har självfall/lockigt hår och vill förstärka det så mycket det går. Om jag låter håret självtorka blir det fina lockar, tyvärr blir de väldigt ”utdragna” om jag borstar håret eller när jag sovit en natt på det (brukar sätta upp det i en hög ”bulle” när jag sover, men till slut blir håret bara så struligt att jag ändå måste borsta det), det är alltså rätt sköra lockar, känns det som. Finns det något sätt jag kan få dem att hålla bättre? Även om jag lockar håret brukar de inte hålla särskilt länge (knappt över natten till nästa dag). Jag har rätt tunt hår, tvättar håret ca en gång i veckan, använder fuktgivande schampo och balsam, lite olja i håret när det är handdukstorrt, torrschampo (och värmeskydd de få gånger jag använder värmeverktyg) och det är inte färgat.
  Nu blev det här en lång kommentar, men jag hoppas du kan hjälpa mig! 🙂

  Anna 2016-03-30 13:56:04
  Svara
 • Vad gör en leave in produkt?

  Andrea 2016-03-30 12:36:10 http://nouw.se/andreatherese
  Svara
 • Hej 🙂 Vilka bra tips!
  Vilken är din nuvarande favorit på leave-in-spray? Jag har kört med Pureology Colour Fanatic Multi-Tasking Hair Beautifier men den är nästan slut och funderar om jag ska testa nån annan. Har funderat lite på Uniq One. Hm..
  Kram

  Maria E 2016-03-30 09:55:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!