Grunden är nyckeln till lyster

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag hoppas ni mår bra. Igår hade jag en helt underbar dag. Min lillasyster är fortfarande kvar hos oss och även vår pappa kom till Stockholm igår och mötte upp oss för en lunch och fika. Det är helt underbart att få gå och ta en fika, mysa och göra saker som faller en in. Jag har oftast miljoner saker att göra hela tiden så att stanna upp och strosa runt med människor som man älskar är ren lyx för mig. På eftermiddagen så hade jag tid hos Madde på Aleris Plastikkirurgi Sabbatsberg för att bland annat gå igenom min hudvård och gå igenom vilken ansiktsbehandling jag ska göra härnäst.

IMG_4643

Jag har blivit så intresserad av hudvård på sistone. Även om hårvård är min passion så tycker jag det är roligt att se hur stor skillnad det blir när grunden (hudvården) fungerar så bra. Den del av mig som jag får mest frågor och kommentarer på är min hy, smink och självklart håret men huden är en sak som jag verkligen fått upp ögonen för. Vill ni veta mer om hudvården så har jag skrivit ett inlägg om det HÄR.

För några år sedan så tvättade jag ansiktet med Dove duschkräm och smörjde in ansiktet med produkter som verkligen inte är tillämpat för huden och tack gode gud för att jag har fått en bra hy men nu när man bli äldre så är bra hudvård ännu viktigare. Känner ni igen er? Jag känner verkligen att hudvården har gjort att mitt smink sitter bättre, ger en underbar lyster och är grunden till min fina hy som jag fått idag.

Berätta gärna hur ni ser på hudvård, är det viktigt för er? Vore så kul att höra hur ni gör och tänker. Jag vloggade även under hela dagen och prenumererar ni inte på min Youtube kanal (LÄNK) så gör det – videos kommer alltid upp där först

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej tack för bästa bloggen och youtube kanalen älskar att få följa din vardag! Jag undrar hur man köper dessa hudvårdsprodukter? Vad kostar det att gå till Madde och få rätt produkter uttagna för just mig? Ha en underbar dag kramar Sandra

  Sandra 2016-04-05 00:34:36
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Hej Sandra 🙂
   Men tusen, tusen tack. Vad glad jag blir 🙂 Dom finns att köpa hos Madde på kliniken, hon tar ca 300 kr för en hud-konsultation och sedan tillkommer produkterna. GÖR DET, alltså det är det bästa jag har gjort och mina bäst investerade pengar. Ha en underbar dag du med. Kramar

   Elin Johansson 2016-04-05 18:17:49
   Svara
 • Hej Caroline 🙂 Jag har rosacea och har haft det i flera år, de senaste två åren har jag använt Jan Marinis produkter och har fått jättefin hy. Har aldrig haft speciellt grov rosacea så kan vara därför det fungerat så bra, men Jan Marini har verkligen hjälpt mig 🙂 Går att köpa på skincity

  Lovisa 2016-04-02 08:44:24
  Svara
 • Jag slingar mitt hår hos frisören, och undrar om jag därför ska ha ett schampo för färgat hår? Har läst att du använder schampo för färgat hår, och ditt hår är ju blonderat. Så passar schampo för färgat hår till hår som är blekta också? Så när det står för färgat hår så kan man använda det fast håret är blekt och inte färgat? 🙂
  kram

  Jennifer 2016-04-01 21:51:34
  Svara
 • Hudvård och hårvård ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Har en hudvård som fungerar riktigt bra för mig, men har ännu inte testat den bästa hårvården. Har testat de flesta märken och de jag gillat mest är Kevin Murphy och Alterna, men inget har varit helt rätt för mig. Såg för ett tag sen att du fått hem nya produkter från KM, och nu undrar jag om du hunnit testa dom och vad du isåfall tycker om dom? är själv väldigt sugen på att testa dom 🙂
  tack för en riktigt inspirerande blogg, ta hand om dig 🙂
  kram

  jennifer 2016-04-01 21:36:38
  Svara
 • Jag är 45 år och har aldrig haft något särskilt för huden ändå har jag knappt rynkor, bara jättefina som man får titta nära för att se. Har använt vanliga billiga ansiktscremer bara för att inte vara torr. Har alltid haft fin hy och knappt använt underlagskräm bara ibland. Märker de få gånger jag har det att det torkar ut och inbillar mig att jag fortfarande har fin hy beror på att jag inte använder underlagskräm så ofta.

  Bella 2016-04-01 18:49:37
  Svara
 • Hej
  Kan du inte visa modeller som har kortklippt hår.
  inte till axelen utan kort hår. Det måste finnas några som inte vill ha
  långt hår eller passar i långt hår när man kommer
  upp i äldre ålder.
  Kram Lena Nilsson

  Lena Nilsson 2016-04-01 17:08:01
  Svara
 • Eftersom jag har rosacea sedan 6-7år sedan så försöker jag vara skonsam mot huden i ansiktet, är väldigt försiktig att testa nya produkter.
  Men oljor så som jojoba, macadamia och avokadoolja fungerar bra som rengöring och återfuktning. Men nu senaste åren så har jag testat laroche-posay mer och mer, började med att jag bara hade deras BB-cream men nu har jag även en väldigt återfuktande och en speciell för rosacea.
  Så har du tips om rosacea att skriva om, så är ja bara tacksam 🙂

  Caroline 2016-04-01 09:31:32 http://livetsutmaningar.blogspot.se/
  Svara
 • Älskar er tvodd 🙂 skulle vilja köpa Joico – Volumizing Finishing Spray som ni pratade om i avsnitt 6 men hittar den ingenstans. Vet du vart man kan få tag på den eller någon liknande produkt man kan köpa? Som gärna inte är jättedyr 🙂
  Tack för en grym blogg med massa tips!

  Michaela 2016-04-01 09:19:59
  Svara
  • Svar på Michaelas kommentar.

   Hej 🙂
   TACK SNÄLLA!!! Här är den —–> http://www.lookfantastic.se/joico-flip-turn-volumizing-finishing-spray-300ml/11180920.html
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-01 19:05:32
   Svara
 • Hade dålig hy när jag var yngre och man gjorde alla fel då… Spritade ansiktet och man trodde att torka ut var bäst. Samt dom där clerasil cover sticken som var orange typ haha! Hett. Idag är hudvård jätte viktigt för mig. Lägger gärna extra pengar för bra produkter och det räcker faktiskt längre! 🙂

  Johanna 2016-04-01 09:14:53
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna!
   Hahah, jag känner igen mig så mycket. Just ja, man blev helt rosa/orange 😉 haha. Tack för din kommentar 🙂 KRAM ELIN

   Elin Johansson 2016-04-01 19:03:27
   Svara
 • Jag är 35 och har börjar se nån liten rynka här och där och man märker att huden har börjat tappa lite av sin fasthet, så hudvård är jätteviktigt för mig. Jag fokuserar mycket på syror och retinol i min hudvårdsrutin.

  En liten fråga också, jag har en kall blond hårfärg och är på jakt efter en hårolja som inte gör håret guldigt, har testat shimmer shine men är inte helt nöjd med den. Några tips? 🙂

  Marie 2016-04-01 08:06:24 http://frokenmarre.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej Marie!
   Intressant att höra 🙂 tack för att du delade med dig. Ja absolut, jag är helt kär i ”Gold Lust” från Oribe. Funkar kanonbra för blondiner också 🙂 Testa den, magisk. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-01 19:02:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!