Så suddar du bort utväxten på 2 minuter

Hej vänner! 

Vet ni, jag har testat en superbra produkt som jag verkligen vill tipsa om. Jag fick ett pressbud från John Frieda som lanserar concealer för hårbotten. Jag har tidigare pratat om hårmascaror, sprayer som döljer utväxten och olika pennor men detta är så smart.

John Frieda 
– Root Blur Colour Blending Concealer
189 kr

IMG_8032

IMG_8028

Genom att kunna sudda bort utväxten hemma så kan du förlänga tiden mellan salongsbesöken, aldrig få panik över utväxten när du märker att din frisör inte har tid för dig en fredagseftermiddag och du ska gå ut i helgen. Har du problem med grått hår så är denna palett perfekt att använda på dom oönskade hårstråna. Dom kommer i fyra olika nyanser, från mörkt till ljust (från varm nyans till kall nyans). Paletten innehåller ett pressat mineralpuder som är tvådelad för en perfekt matchning.

Hur använder man den?

– Håret ska vara torrt och stylingen ska vara helt klar. Denna appliceras allra sist i din skönhetsrutin.

– Jag tyckte det var enklast att hålla håret slätt nedåt med ena handen och pensla i med andra.

– Blanda eller använd endast en färg från paletten, det ska matcha det resultat du vill ha.

– Sedan borstar jag bara på utväxten, jag började nedifrån och upp mot hårbotten.

– Drog igenom händerna i håret och avslutade med hårspray för att få ner småhåren. KLART!

john

Det var väldigt svårt att fånga detta på bild för i verkligheten blev det verkligen så bra och inte alls matt som det ser ut på bilden. Man får en liten strävare, fylligare känsla i hårbotten. Nu har jag förvisso en Ombre och tycker om min mörka botten men för er blondiner som har ljusa slingor och fått en utväxt då är den nog perfekt.

johnfrieda

Här gick jag loss ordentligt. Jag ville se om jag kunde pensla hela min Ombre och även på mina blekta partier. Blev något matt och pudrigt resultat men det var kul att se hur stor skillnad det blir. Så som sagt, för blekta (slingade) blondiner kommer den fungera bättre. Riktigt smart och jag kan tänka mig att brunetterna kommer älska denna produkt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Jag tror att det bara är att vänta tills det tvättas ur efter ett par tvättar! Inget annat att göra, vad jag vet :/

  A 2016-04-03 16:27:38
  Svara
 • Hon tar ej emot nya kunder, vilket hon sagt många gånger.

  Sarah 2016-04-03 16:04:49
  Svara
 • Hej! Tack för svar 🙂 det är inpackningen för att få håret kallt som jag använt, men antar att jag hade i den för länge så de är därför det slog över till lila 🙂 men har någon något tips om hur jag får bort dom lila tonerna så tar jag tacksamt emot dom! 🙂

  Jennifer 2016-04-03 14:33:42
  Svara
 • Hej!Även typ torrschampo/bakpulver fungerar rätt bra 😛
  Fråga: Finns det möjlighet att boka tid hos dig? Hur långt i förväg bör man boka?
  Om jag ska klippa en LOB, är det jämnlångt hår hela vägen runt som gäller? 🙂

  Johanna S 2016-04-03 11:56:21
  Svara
 • Hej Jennifer! Om jag fattat det hela rätt så skulle du köpt färgbomb silver om du ville bli kall blond. Den lila ger just lila toner. Hur du ska få bort det vet jag dock inte, borde Elin kunna svara på bättre.

  Malin 2016-04-03 11:53:42
  Svara
 • Hej! Jag köpte maria nilas silverschampo och balsam som du skrev om för något inlägg sen. Jag köpte även till deras färgbomb med lila pigment. Idag tvättade jag håret med dessa och använde färgbomben och när jag kom ut ur duschen så skiftar hela mitt hår i lila. Vad gjorde jag för fel? Och kan jag göra något för att få bort det lila? 🙂
  Kram!

  jennifer 2016-04-02 16:35:40
  Svara
  • Svar på jennifers kommentar.

   Hej Jennifer!
   Vilken färgbomb köpte du? Det finns två olika, ena är till för att neutralisera gula pigment och den andra är en ”crazy-colors” som gör håret lila? För om du använde den sistnämnda så är det inte konstigt att du blev knall-lilla :O.

   Men det bästa du kan göra om det sistnämnda har hänt är att tvätta håret några gånger på raken med ett detoxschampo och massera extra mycket på dom ställen som blivit lila. Eller är det illa så gå till din frisör så tar hon/han bort det på några minuter i schamponeringen 🙂 Stor Kram

   Elin Johansson 2016-04-03 16:48:41
   Svara
 • Hur skiljer sig denna produkten ifrån den från Color WOW-Root cover up som du tidigare har skrivit om??

  Pernilla 2016-04-02 15:26:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!