Tips på mascara med riv i

Hej vänner! 

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? Jag har verkligen återhämtat mig och ser fram emot en ny vecka. Men jag fick ett pressbud från Lancome i veckan som bland annat innehöll deras nya ”Juicy Shaker”, jag är enormt taggad på att testa dom men det kommer senare i veckan. Men i presskitet så innehöll det bland annat en ny mascara som jag blev helt frälst av.

Lancome
Hypnose Volume A Porter Mascara
310 kr

IMG_8089

Jag har alltid gillat stora macaraborstar just för att jag tycker det går fortare och enklare att jobba upp fransarna med så jag var verkligen spänd att få testa denna tunna borste. Jag blev så överraskad hur lätt det gick att arbeta med, jag fick med alla fransar utan att behöva stå och dra, dra och dra tills mascaran torkar. Jag slutade med fransserum för längesedan för att mina fransar blev FÖR långa men nu är jag nog ute efter en ny.

Har ni några tips på BRA fransserum som fungerar? TIPSA gärna mig i kommentarerna, vore kul och hör från er. 

IMG_8043

IMG_8093 IMG_8091

Om du vill ha en mascara som verkligen gör fransarna svarta, tar med varenda frans och gör fransarna fylliga och långa – är denna mascara någonting för dig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vi säljer Refectocils Longlash Gel på salongen jag jobbar på och har fått massa positiv feedback på den!! 🙂

  (PS. Skulle du någon gång vara sugen på att testa fransförlängning får du mer än gärna kontakta mig!)
  Kram!

  Amanda 2016-04-05 19:40:10 http://www.beautylounge.se/
  Svara
 • Helt klart cailyns! Innehåller msm som ger en riktig kick till hårstråna! Deras make up är också outstanding 🙂

  Anna 2016-04-05 13:31:40
  Svara
 • Hej Elin!
  Tack för världens bästa blogg. Jag såg på Instagram att du gjort läpparna igen och så. Varför skriver du inte om det i bloggen längre? Eller om botoxen du också gjort? Vet att du vloggade under besöket men jag har följt dig länge och tyckte det var konstigt att inget av dom kom upp här? Konstig fråga kanske men jag har väntat länge på ett läppinlägg och det har blivit så tyst om botoxen mm? Du som verkligen stod för att man ska gå sin egna väg. Vet att det blev en konstig kommentar men undrade bara. Fortsätt med det du gör och jag längtar efter ett inlägg om dina nya läppar. Kram Tova

  Tova 2016-04-04 01:29:14
  Svara
 • Blir nyfiken, vilken Fransnäring använde du när fransarna blev för långa? Tycker inte någon har fungerat på mig.

  Monica 2016-04-03 20:05:42
  Svara
 • Jag har kört med xlash PRO efter att jag slutade med fransförlängning. Det tog ganska hårt på mina fransar, men med denna så är de till och med tjockare och längre än vad jag hade innan. Är sjukt nöjd 🙂

  Evelina 2016-04-03 18:33:21
  Svara
 • Jag använder också xlash och tycker det fungerar jättebra. Fransar blir betydligt tjockare och längre. Så nöjd!

  Sofia 2016-04-03 17:37:07
  Svara
 • Alltså då måste jag tipsa om XLash, vet inte om det var den som du använde, men den funkar så jävla bra på mig iaf. Mina blir snabbt långa, tjocka och folk frågar seriöst flera gånger i veckan vart jag ”fixar mina lösfransar” för att de tycker att dem är så snygga haha! Den har räddat mitt liv! Om du inte har testat, KÖP!! Stor kram och tack för den bästa hårbloggen!!!

  Freja 2016-04-03 16:43:00
  Svara
  • Svar på Frejas kommentar.

   Nej, jag har faktiskt inte testat XLash. Men gud vad kul att höra, tusen tack för tipset 🙂 STOR KRAM!!!

   Elin Johansson 2016-04-03 16:45:41
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!