Testar en ny hårolja – Chroma Elixir

Hallo darlings! 

Hur mår ni? Vet ni, jag har testat en ny hårolja. Denna olja ska vara perfekt inför vår och sommar då den innehåller UV-skydd, en blandning av olika oljor för förbättrad färglyster, passar främst till färgat hår, ger keratin till håret och kapslar in hårets fibrer.

SP LuxeOil
Chroma Elixir 100 ml
309 kr

IMG_8096

1. Först och främst älskar jag den gammelrosa färgen på flaskan. Bara jag ser på den så känner jag sommaren i hälarna. Den doftar lite tvål (rengöringsmedel), men kan vara citrusdoften som tar över. Känns som den doftar Ajax ni vet? Jag tvättar mina golv med det, lite trist att håret ska dofta det också.

2. Men doften är fräsch så ingenting jag stör mig jättemycket på för doften försvinner när jag applicerat den i håret, WEEI!!

3. Den har en mjuk, härlig och len konsistens. Jag applicerade den både i handdusktorkat hår samt i torrt hår. Håret blir inte fett eller tungt utan lent och mjukt. Jag märkte mest skillnad i torrt hår (såklart).

4. Jag borstade igenom håret efter jag lagt oljan och håret blev jättemjukt och härligt.

IMG_8097 IMG_8095

Oljan är helt genomskinlig och jag tycker den passar alla hårtyper, tummen upp för det. Sen är det ett stort plus att den är anpassad för att bibehålla hårfärgen och har ett bra UV-skydd – det är ett måste på sommaren. Jag gillade denna olja jättemycket, en perfekt sommarolja som passar alla. Den kommer finnas till försäljning från och med april 2016!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!