Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Underbart fall

1459785177-9793

Jag satt och kollade på min fina vän Annicas blogg och fann dessa underbara bilder på henne och HENNES HÅR. Sen att jäntan är helt brutalt snygg så är jag så stolt över jobbet jag gjort med hennes år genom åren. Vi har verkligen förändrat så mycket och det är bara att söka på ”Annica” i sökfältet här på bloggen om ni vill kika på hennes looker genom åren. Jag kanske själv ska göra ett kollage som jag brukar göra med kunder ibland. För i stort sätt alla mina kunder har en ”historia” hos mig. Alla har kommit och haft önskemål, det har varit lite knaggligt på vägen men till slut så blir allt så otroligt bra.

1459785089-9793

1459785172-9793

Jag älskar glansen, hur ögonbrynen matchar hennes botten och att allt ser så naturligt ut fast pigmenterat. Blev så glad för att se dessa bilder och har ni mot förmodan missat Annicas brutalt grymma skönhetsblogg så klicka in er HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin,
    Om några veckor ska jag gifta mig och jag ska göra håret själv. Blir väldigt enkelt med utsläppt lockat hår och två slingor från luggen som jag tvinnar och fäster i bakhuvudet med nåt fint. När du skrev om din hår-rutin så sa du att håret inte ska vara för nytvättat om stylingen ska hålla. Min fråga är alltså när ungefär du tycker man ska tvätta håret innan om bröllopet är på lördagen för att det ska hålla bättre?
    Tack för en grymt inspirerande blogg!

    Anna 2016-04-06 11:31:15
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind