Underbart fall

1459785177-9793

Jag satt och kollade på min fina vän Annicas blogg och fann dessa underbara bilder på henne och HENNES HÅR. Sen att jäntan är helt brutalt snygg så är jag så stolt över jobbet jag gjort med hennes år genom åren. Vi har verkligen förändrat så mycket och det är bara att söka på ”Annica” i sökfältet här på bloggen om ni vill kika på hennes looker genom åren. Jag kanske själv ska göra ett kollage som jag brukar göra med kunder ibland. För i stort sätt alla mina kunder har en ”historia” hos mig. Alla har kommit och haft önskemål, det har varit lite knaggligt på vägen men till slut så blir allt så otroligt bra.

1459785089-9793

1459785172-9793

Jag älskar glansen, hur ögonbrynen matchar hennes botten och att allt ser så naturligt ut fast pigmenterat. Blev så glad för att se dessa bilder och har ni mot förmodan missat Annicas brutalt grymma skönhetsblogg så klicka in er HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin,
    Om några veckor ska jag gifta mig och jag ska göra håret själv. Blir väldigt enkelt med utsläppt lockat hår och två slingor från luggen som jag tvinnar och fäster i bakhuvudet med nåt fint. När du skrev om din hår-rutin så sa du att håret inte ska vara för nytvättat om stylingen ska hålla. Min fråga är alltså när ungefär du tycker man ska tvätta håret innan om bröllopet är på lördagen för att det ska hålla bättre?
    Tack för en grymt inspirerande blogg!

    Anna 2016-04-06 11:31:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!