Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VLOGG – Långt svall, platinablond och spontan-shopping

Hej vänner! 

Hur mår ni? Igår hade jag en fabulös dag på salongen. Det började med en makeover på min fina kund Anna. Jag förlängde hennes hår med Hairtalk, 5 paket och 55cm. Jag kommer göra ett separat inlägg om den förvandlingen senare för det håret är värd ett helt inlägg för sig själv. Det var så mycket kärlek att få göra Annas hår just för att jag själv har håret i mitt huvud och det är en fröjd att jobba med Hairtalk. Det blev verkligen så fint och det ska bli roligt om hon klarar av längden, men det tror jag.

På eftermiddagen kom underbara Johanna, kommer ni ihåg? Ni kommer känna igen henne i vloggen (nedan). För ca 2 år sedan så klippte jag av hennes hår till en bob och färgade en platinum-blond färg och efter det så började mina kunder klippa av sig håret. Jag tror den efterbilden är den mest önskade vilket gör mig så otroligt glad. Vi har inte setts på ett tag så ni får följa med hennes uppfräschning i vloggen (nedan).

3

Jag älskar att göra Johannas hår, ni förstår inte. Den här iskalla blonda, slingade färgen och en bob passar henne så bra. Jag tog självklart förbilder men det får ni se senare i helgen, denna look definitivt värd ett helt inlägg. Hoppas ni tycker om att hänga med mig en dag på salongen 

Glöm inte att sätta videon på bästa HD-kvalité! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej!
  Vart är den otroligt snygga kappan ifrån?! 😀

  Josefin 2016-04-19 17:37:03
  Svara
 • Hej fina Elin!
  Alltså hur gärna hade man inte vilja ha ett hår som Johanna så jädra läckert :-).
  Jag har lust och lägga in förlängning med hairtalk. Jag har en axellång lob men vill ha lite längre nu. Kan man ha håret uppsatt utan att det syns? Måste ha uppsatt på jobbet. Sen undrar jag vilken locktång du rekommenderar för min axellånga lob…GHD’s ovala raka eller den ovala som är konformad?
  Tusen tack för en superhärlig blogg.
  Kram 🙂

  Maria 2016-04-09 17:41:45
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria!
   Eller hur, hon är så snygg i det 🙂
   Ja självklart kan man det.
   Jag tycker en konformad (oval) locktång om man har en lob eller en kortare mellanlängd.
   Ha en underbar måndag.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-11 13:07:49
   Svara
 • Hej Elin!
  Alltså först och främst, hur snygg är inte du?! Du ser så fräsch ut. Jag pluggar till hudterapeut och måste ha mitt hår uppsatt varje dag, vilket förmodligen sliter lite på håret. Det ska vara en diskret uppsättning, men känner mig fantasilös. Har hår ungefär ner till brösten, och känner att jag aldrig får till något fint. Vore så tacksam för lite inspiration eller tips. Stor kram, du är verkligen värd all din framgång 😀

  E 2016-04-08 21:35:18
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Hej!
   Men alltså, TACK – fina du för din kommentar 🙂
   Absolut, ska skriva upp det.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-11 13:13:03
   Svara
 • alltså herregud! blir så sugen på att förändra mitt hår när man får se alla dina fina kunder! de svåraste är att bestämma sig för vad, vill vara brunett men ändå blondin, vill ha ett långt svall men ändå klippa en snygg lob. så många möjligheter!
  Men jag har varit inne ett tag på att sätta i Hairtalk, men förstår inte riktigt hur det går till. beställer jag själv hem håret och sen sätter frisören i det och jag betalar bara för hennes jobb eller beställer frisören hem håret så jag betalar henne både för håret och hennes jobb? frågar dig för jag har inte hittat någon i min närhet som jobbar med Hairtalk 🙂
  tack för all inspo och alla tips!
  kram 🙂

  jennifer 2016-04-08 13:10:57
  Svara
 • Älskar dina vloggar! Så naturlig med kameran 😀

  Elin 2016-04-08 12:29:22
  Svara
 • Så snyggt!
  Du skulle inte kunna vlogga när du gör blondbellas hår? Alltså om hon själv går med på det? Det tror jag skulle bli en kanon vlogg!

  s 2016-04-08 10:31:49
  Svara
  • Svar på ss kommentar.

   Hej!
   Tack snälla 🙂
   Jag ska fråga Bella om hon vill vara med någon gång.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-11 13:14:04
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!