LANCOME – JUICY SHAKER

IMG_8225

HEJ! 

Jag har en underbar lördag igår, en bloggfri dag och jag njöt faktiskt att verkligen inte göra någonting. Vi var på mops-träff med vår hund, fikade hos lite vänner och storhandlade. En extremt trist lördag men väldigt skön. Men hörrni, jag sa i veckan att jag skulle testa Lancome’s nya ”Juicy Shaker” och det har jag gjort. Alltså jag är kär i dessa små rackare. Kom ni ihåg Juicy Tubes? När jag var tonåring så hade jag alltid dom på läpparna och det kändes så lyxigt (men kladdigt). Men nu är det nya tider och 2016, Lancome har kommit med dom roliga och chica idén – Juicy Shaker.

Lancome Juicy Shaker
225 kr 

IMG_8087

Vad är det som är så unikt?

Det är en shake-it applicering med en tvåfasad formula som både innehåller färg och läppvårdande oljor. Först och främst så tycker jag inte om gloss-iga saker på läpparna för att håret fastnar i läpparna och kramar man något som klibbar man fast i axeln på den andra. Men det som slog mig mest är att den här är inte är klibbig eller kladdig utan man känner att den är vårdande och superlen att ha på läpparna. Själva förpackningen (designen) är enastående rolig och jag skulle endast köpa dessa endast för utseendet faktiskt.

IMG_8085

Den bara smeker läpparna vid applicering och är supersmidig att använda. Det finns 14 nyanser att välja mellan och dom doftar helt underbart gott, vad annars liksom? Sen en sak till som jag tyckte var roligt, varje nyans har en egen doft.

IMG_8236

Dom lanserades nu i mars och kostar 225 kr styck. Vårens och sommarens hetaste gloss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin! Jag undrar om du skulle kunna ge lite tips om bra hårfönen i olika prisklasser (billig,medel,dyr) ?? Tack så mycket för en bra blogg! 🙂

  Maja 2016-04-10 23:34:49
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hej Maja!

   Jag har tipsat om olika hårfönar tidigare, du kan söka på ”Hårfön” i sökfältet så kommer massor mer olika alternativ upp 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-11 13:02:13
   Svara
 • Sofie – hade en frisör som gjorde så med flit för att det skulle se mer naturligt ut. Jag tyckte inte det dock vilket jag sa.

  ErikaJ 2016-04-10 13:37:29
  Svara
 • Vad heter den rosa färgen?:)
  Mvh therese

  Therese 2016-04-10 12:02:58
  Svara
 • Hej, skriver till dig i hopp om svar!
  Var i veckan och slingade håret isblont. Vart jätte nöjd! Men idag när jag satte upp håret i en toffs bakåt, hästsvans, så ser man att färgen inte gått hela vägen in mot botten på vissa ställen. Bör jag gå tillbaka eller är detta normalt? Inget som någon annan säkert skulle så se handlar bara om millimeter. Kan skicka kort om du vill se. Ha en fin söndag! Kram

  Sofie 2016-04-10 10:19:44
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie! Oftast när man slingar håret så kan inte slingorna gå precis mot hårbotten för att risken är stor att blekningen ”blöder” och hårbotten blir fläckig. Så handlar det om ett glapp på några millimeter så skulle jag inte se det som konstigt. Frisören kan lägga en ”Base-Breaker” som softar glappet mellan hårbotten och slingningen. Men är du osäker så ring till frisören och låt hon/han kika på det så du blir lugn 🙂 Lycka till. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-11 13:06:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!