Gigi Hadid har klippt lugg

lugg

PHOTO: ROB LATOUR/REX/SHUTTERSTOCK

Nu är det lite trend updates på gång. Jag kikade runt på MTV Movie Awards 2016 och blev lite chockad att Gigi har klippt lugg? Kom ni ihåg när hon fejkade en kort bob genom en styling (HÄR)? Det svänger i kändisvärlden kan man säga. Men jag ska faktiskt säga att Gigi har gjort det igen, den är fake. Det är hårstylisten Bryce Scarlett som har gjort Gigi’s hår.

Jag tycker det är så modigt att våga köra olika stilar och väldigt smart av henne. Hon hamnar överallt för att folk tror att hon förändrat look helt för varje gala. Personligen tycker jag dels att just den här bilden som yrar runt kanske inte är den bästa, hon ser rätt trött och konstig ut. Hon passar i lugg men jag kände att detta kanske inte var hennes grej. Men ett stort plus för att hon vågar och fullbordar hela looken rätt!

Vad tycker ni? Passar hon i fake-luggen? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin,
  Förstår att du får hundratalsfrågor, så hoppas du har tid att svara på min!
  Jag har väldigt mörkt och tjockt hår, men vill verkligen göra något nytt. Är lite inne på att lägga in slingor i håret för att ge de lite mer liv och karaktär. Min hårfärg nu är helt naturlig och har inte färgat det på 6år. Undrar om du har några bra tips man kan fråga sin frisör( hade helst velat gå till dig, men vet att det är tyvärr omöjligt) har ganska kraftiga käkben och mörka drag i ansikte så vill att hårfärgen ska passa in till mitt ansikte.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Rebecca

  Rebecca McVey 2016-04-14 15:41:09
  Svara
 • Tycker verkligen inte detta var snyggt. Hon ser ut som Goldie Hawn på 80-talet.

  Helena 2016-04-12 18:56:30
  Svara
 • Jag tycker alltid hon ser lite trött/drogad ut.hela frisyren känns lite 90 – tal typ Beverly hills

  ErikaJ 2016-04-12 14:58:50
  Svara
 • Nej, detta var en av de sämre fejkluggarna jag sett. Passar henne ej.

  Annika 2016-04-12 12:30:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!