Natural, Beige Blonde

Hej mina vänner!

Hur mår ni? Alltså jag har haft världens bästa dag (förutom träningsvärken). Jag svarade på miljoner mail imorse och gick igenom mycket admin. Jag måste passa på att säga att jag inte svarar på personliga frågor via mail. Om ni har frågor eller liknande så skriv en kommentar här på bloggen. Sen får jag mellan 5-10 mail om dagen där folk önskar att få bli kund hos mig med texten ”du kanske kan göra ett undantag?” och svaret är NEJ. Även fast jag är enormt smickrad att ni vill gå som kund hos mig så börjar jag bli smått irriterad. Det står överallt på mina sociala medier att jag inte tar emot nya kunder, snälla respektera det. Men nog om det, nu ska vi tala om något betydligt roligare. Jag hade underbara Bella hos mig i förmiddags.

Bellas hår har blivit enormt efterfrågat och jag är väldig glad att få jobba med hennes hår. Vi har kört en väldigt kall, askig blond ton dom senaste gångerna vilket både jag och Bella har älskat. Men nu tyckte båda att det var dags att göra något lite annorlunda – igen stor förändring men en liten touch-up.

IMG_8269

Jag färgade en typisk skandinavisk, naturlig, slingad blondin men med en lyxig beige/kall/sand:ig ton. Bella och jag bestämde att vi ska låta hennes lob växa ner lite och då tyckte jag det vore fint att göra helheten lite mer slingad, naturlig och med en varmare ton. Det är många som reagerar negativt på att välja varmare blonda toner för att man tror det ska bli gul/orange. Men det kan vara den snyggaste tonen som finns, man ser brunare ut i ansiktet, passar oftast ögonen bättre och utväxten syns inte lika skarpt när den kommer ut. Det finns en anledning till vara jag väljer att vara en guldig blondin.

IMG_8272

IMG_8253

IMG_8266

blondinbella

isabella

Visst blev det fint?

Jag älskar Bellas isblonda hår men denna hårfärg är så lyxig, kvinnlig och så mycket power. Tänk vad så (lite) kan göra så mycket. Tänk på det när ni vill förändra men inte göra en sådan stor förändring. Det räcker att byta ton och göra små justeringar så får ni en helt ny look.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Elin!

  Snyggt resultat på Bella men jag ser att du har en otroligt snygg tröja på dig. Var kommer den ifrån? Hälsn. Sara

  Sara 2016-04-13 12:40:58
  Svara
 • Alltså, så jäkla snyggt!! Det är preciiis så jag försöker få fram till min frisör att jag vill ha! 🙂 Det blir dock missförstånd. Håller på och bleker bort en väldigt låg ombre och längderna är fina men övre halvan av håret är fortfarande gult. Min frisör har blekt det i tre omgångar nu för att inte slita på håret så hoppas det snart är ikapp det andra. Kan alla få denna färg? Kram

  Maria E 2016-04-13 09:54:51
  Svara
 • Vad är en “lyxig” hårton egentligen? Kall, varm, guldig, naturlig, onaturlig förstår jag, men lyxig? Är det en som kräver dyrare produkter? Krångligare och/eller mer tidskrävande att färga/bleka (och således dyrare)? Specialutbildade frisörer? Har aldrig färgat eller blekt mitt hår så jag har helt enkelt inte koll.

  Maria 2016-04-13 07:01:33
  Svara
 • Ett tips är att söka på Elins blogg eller youtube, det finns massa bra guider och tips! Lycka till 🙂

  Ce 2016-04-12 21:12:43
  Svara
 • Elin, du har så snygg hårfärg här! Jag kör alltid på varma toner, för jag försvinner om jag får en kall ton och ser gråhårig ut( vilket iofs är ganska populärt nu, men jag passar inte så bra i det!) Är såklart nyfiken på vad för färg, teknik etc. som använts?

  Lena 2016-04-12 20:50:04
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Tusen tack 🙂 gullig du är. Jag är så blek och har inte så mycket drag i ansiktet så behöver en dominant nyans för att poppa fram. Jag har en ombre med ljusa slingor och en beige/guldig nyans. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-15 23:27:22
   Svara
 • Asså herregud Elin, du har alltid varit snygg men nu är du helt jävla amazing. Du ser ut att må så bra och ser bara så fräsch och helt underbar ut! Skitsnygg!!!

  Lovisa 2016-04-12 20:11:50
  Svara
 • Har du en väntelista eller liknande för nya kunder? Du verkar så otroligt duktig 😀

  Sara Kylhed 2016-04-12 19:50:34 http://nouw.com/sarakylhed
  Svara
 • Så roligt att jag hittat din blogg!! Jag har en fråga! Jag ska gifta mig i sommar och funderar på att locka håret! Hur gör jag för att det ska hålla hela dagen lång?

  Linnea 2016-04-12 18:24:46
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea!
   Vad roligt, grattis. Du kan kolla på min youtube kanal (elinjohanson) eller söka på lockar i sökfältet så kommer miljoner inlägg upp om det 😉 Visar både i step by step, video och text.
   Hoppas du får ett underbart bröllop!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-15 23:29:11
   Svara
 • Jag gillar definitivt den varma blonda tonen även på Bella. Det passar bättre med huden och ser mer naturligt ut.

  ErikaJ 2016-04-12 18:08:58
  Svara
 • Bellas hår är sååå jäkla snyggt! Verkar växa som ogräs också. Är inte alls avis, nej nej… haha.

  Camilla 2016-04-12 18:05:10
  Svara
 • Hej Elin! Har du några tips på bra frisörer i Göteborg?
  Jag har gått till frisören i över 10 år och aldrig blivit riktigt nöjd.
  Är råttfärgad ”blondin” från början men blir alltid orange/gul/grå/grön
  samtidigt som jag tappat massa hår. Har du några tips? /Kram du verkar som en
  jättesöt och duktig frisör!

  Ellie 2016-04-12 17:48:17
  Svara
 • Bella är så fin i kort! och du Elin, du är helt flawless på denna bild!! Kram

  Annie 2016-04-12 16:50:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!