En kaosdag på salongen

Hej vänner! 

Allt bra? Vad roligt att ni gillade min ”Önskemål hos frisören” inlägg och jag hoppas ni fick lite tips och hjälp inför frisörbesöket. Jag vloggade igår och herregud vilken stressig dag, det kanske ni märker lite i videon men jag försökte verkligen få med så mycket som möjligt (: Men jag hade kundmaraton och sedan gick jag förbi och käkade på syrrans jobb. Jag ska försöka hinna gå på en gala ikväll med Annica, jag har mycket på salongen och jag har verkligen taggat för denna gala. Det som är lite trixigt med mitt liv, jag vill göra så mycket roliga saker men eftersom jag har flera jobb så krockar dom ihop rätt ofta. Men som sagt, jag hoppas jag hinner. Jag hoppas ni tycker om dagens vlogg i alla fall ♥ PUSS PÅ ER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Hjälp mig!
  Under dagarna jag jobbar har jag alltid håret uppsatt! Oftast i flätor på grund av att jag vill att mitt hår ska bli bättre och växa hälsosammare. Duschar inte hårt ofta, ca var 3-4dag! MEN så kommer helgen och man duschar, blåser och plattar håret! Sen tar det ca 6-8 timmar så är mitt hår flötigt igen?!? Brukar ha lite olja i topparna då jag har ombe och lite slitage, i nödfall tar jag Maria nilas torrschampo, har även hennes shampoo och balsam! Vad ska jag göra och vilka produkter borde jag ha för att motverka detta? Tack för svar! 🙂

  Mathilda 2016-04-16 02:13:57
  Svara
 • Men Gud vad kul att du har börjat vlogga! Tänkte på en sak när jag läste kommentarerna, att det är väldigt mycket frågor om hår/enskilda fall.. Blir inte du trött på det eller tycker du det bara är kul? Hahaha, vet att detta också är en fråga men inte om hår iaf 🙂

  E 2016-04-15 18:26:22
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Hej 🙂
   Vad kul att du tycker det <3 tack så mycket. Ja jag vet, har oftast svårt att svara på enskilda fall tyvärr. Brukar rekommendera att fråga sin frisör om något är fel 🙂 kram på dig

   Elin Johansson 2016-04-15 19:11:02
   Svara
 • Vart är din snygga jacka ifrån? 🙂

  Malin 2016-04-15 06:23:26
  Svara
 • Hej Elin!
  Vilket önskemål till frisören ska man ha för att få som kund nummer två i din vlogg? Sååååå fint. Är det blekning eller toning? Lägger du blekning/toning ut på längderna som redan var ljusa?
  Tack för att du delar med dig av din erfarenhet!

  Therese 2016-04-15 00:44:43
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Hej 🙂
   Det är en sombre (soft ombre) som är gjord med en bottenfärg, målade längder (med blekning) och en kall/beige toning 🙂
   Tack för din kommentar.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-15 23:09:08
   Svara
 • Hej Elin! Jag har ett litet önskemål, nämligen ett inlägg om hårfärger som passar oss med fräknar och lite guldig hårton – både långa hår och lob’s till exempel. Tycker det är väldigt svårt att hitta inspiration, men du är ju experten 😉
  Kram!

  Anna 2016-04-14 22:02:37
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna!
   Gullig du är, tack snälla. Jag ska tänka på det men du kan söka på ”guldigt hår” eller liknande i sökfältet så kommer mycket inspo upp.
   PS: Har du fräknar så är jag väldigt avundsjuk <3
   Kram på dig

   Elin Johansson 2016-04-15 23:10:49
   Svara
 • Tack för en fantastisk blogg! En fråga bara, rekommenderar du att man sover med en sovmössa av siden? Vanligt örngott sliter tydligen på håret när det rörs vid. Skulle varit supertacksam för svar. Kram! <3

  Bella 2016-04-14 19:34:05
  Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Hej Bella!
   Tusen tack <3
   Sovmössa är kanske lite överkurs men att välja örngott av silke eller siden är toppen. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-15 23:12:11
   Svara
 • Hej Elin,
  Förstår att du får hundratalsfrågor, så hoppas du har tid att svara på min!
  Jag har väldigt mörkt och tjockt hår, men vill verkligen göra något nytt. Är lite inne på att lägga in slingor i håret för att ge de lite mer liv och karaktär. Min hårfärg nu är helt naturlig och har inte färgat det på 6år. Undrar om du har några bra tips man kan fråga sin frisör( hade helst velat gå till dig, men vet att det är tyvärr omöjligt) har ganska kraftiga käkben och mörka drag i ansikte så vill att hårfärgen ska passa in till mitt ansikte.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Rebecca

  Rebecca McVey 2016-04-14 15:42:00
  Svara
  • Svar på Rebecca McVeys kommentar.

   Hej Rececca!
   Självklart 🙂
   Det är omöjligt att svara på för att man måste träffa personen och känna och klämma för att kunna göra en bedömning. Men jag kan tänka mig att en naturlig balayage skulle passa ditt hår perfekt. Med lite beige, ljusbruna längder och en snygg klippning – det kan aldrig gå fel. Men jag skulle rekommendera dig att söka upp en frisör som du tror kan hjälpa dig, fråga och låt frisören göra sitt jobb med att vägleda dig till en frisyr/form som passar just dig.
   Lycka till nu och ha en underbar helg!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-15 23:16:08
   Svara
 • Älskar dina vloggar! Är så roligt att se alla före och efterbilder 🙂 har även en fråga, jag tvättar mitt hår varje söndag och då blåser jag det och plattat det. Men är det för ofta? Att blåsa och platta håret en gång i veckan? 🙂
  Stor kram!

  Jennifer 2016-04-14 11:29:13
  Svara
 • Hej Elin tänkte att du kanske ville dela med dig av din expertis!
  Jag har lockigt hår som går till axlarna, jag tvättar det ca 2 gg i veckan Med alterna caviar moisture shampoo och balsam. Men mitt hår är så himla torrt! Måste spraya med vatten varje morgon för att få det att se ok ut, sen har jag ett serum från kerastase. Använder ALDRIG värme och slingar ca 1 gång om året, dricker liter med vatten och äter bra mat. Jobbar som flygvärdinna så har alltid uppsatt hår, varför får jag ingen fukt i håret? Det har även tunnats ut ganska mycket vet inte varför kan det va fuktbristen?

  Vad ska jag göra, tips ?

  Tack på Förhand! 🙂 <3

  Olivia 2016-04-14 10:34:02
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Hej Olivia!
   Jag tror det är just ditt jobb som är problemet, för du gör alla rätt annars. Att vara inne i ett flygplan är det värsta, tänkbara för hud och hår (tyvärr). Det tar så emot att säga det men kombinationen att du har naturligt lockigt hår och luften i flygplanet är det som är boven. Många Kerastase produkter är fulla med silikoner så jag skulle rekommendera att köpa en naturlig, kallpressad arganolja eller liknande som du applicerar varje kväll på längderna. Sen skulle jag nog inte tunna ut ditt hår, det ska man aldrig göra med lockiga hår. Håret blir ännu frissigare, tunnare och skörare då – ett tips bara.
   Hoppas du blev lite klokare!
   Stor Kram

   Elin Johansson 2016-04-15 23:21:40
   Svara
 • Hej
  jättebra blogg och bra vloggat, love u

  förresten en fråga bara, hur många kunder har du ?

  har du manliga kunder ? har du haft dina kunder länge ?

  Dina kunder är lyckligt lottade som har dig.

  Kram

  Vicke 2016-04-14 09:19:10
  Svara
  • Svar på Vickes kommentar.

   Hej 🙂
   Tusen tack.
   -Jag har inte räknat dom men jag har ca 4 kunder per dag, 5 dagar i veckan och tar sällan semester så du får gärna räkna ut åt mig – haha.
   -Jag har några manliga kunder som hängt med mig länge.
   -Jag slutade ta emot nya kunder för 1,5-2 år sedan så alla mina kunder har hängt med mig länge.
   Tusen tack <3
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-15 23:24:16
   Svara
 • Hej!

  Då jag vet att du inte tar in några nya kunder tänkte jag fråga om du kan ge något bra tips på frisörer i stockholm som är grymma på just blont hår? Tycker att det är så himla svårt att veta vart man ska gå i denna djungel av frisörer. Har verkligen tröttnat på min frippa nu och skulle vilja liva upp det till sommaren!

  Felicia 2016-04-14 08:36:16
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej 🙂
   Tyvärr, jag har ingen aning faktiskt. Men kolla runt på Instagram, bloggar, hittar du någon som ser snygg ut i håret – vem hon hon till? 🙂 lycka till! Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-14 09:26:42
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!