Använd rätt hårvård för din hårfärg

Hej vänner! 

Jag har testat en ny serie som passar till färgat hår jag jag verkligen vill tipsa om. Ni som hängt med mig sista tiden här så har jag verkligen börjat tycka om hårprodukter från Oribe. Det är lyx för mig och att produkterna jag har testat hittills verkligen håller måttet.

Oribe
Beautiful Color Shampoo & Balsam 
ca 400 kr styck

IMG_8365

Det jag tycker om är att schampot ger ett superbra lödder och doftar så gott. Serien bevarar hårfärgen och skyddar håret mot väder, vind, sol och innehåller UV-skydd. Serien är paraben och natriumkloridfri samt innehåller keratin och hydrolyserat keratin – vilket håret är uppbyggt av från början så det är superbra att fylla på med det. Så för er som är rädd om er hårfärg och vill att den ska hålla längre – då är denna serie något för dig. Jag tycker den passar både tunna/fina hår och grövre/lockiga hår.

IMG_8362

Balsamet är krämigt och lite sådär ”Body Butter” känsla som jag älskar när det kommer till balsam. Jag vill liksom smörja in balsamet i håret och inte att balsamet försvinner med fukten (vatten) när man applicerar det i håret i duschen.

IMG_8363

Sen måste jag säga att förpackningarna är så snygga och praktiska. Jag tycker om serier där schampo och balsam ser olika ut och har olika öppningsgångar. Nu har jag testat mycket från Oribe och jag måste säga att vi får nog välkomna en ny hårvårdsserie som är här för att stanna (:

Några av er som har hunnit testa något från Oribe? Oljorna är fortfarande mina måsten efter varje dusch.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin! Jag har långt, platt, typiskt skandinaviskt hår och jag har svårt att få volym från hårbotten. Jag försöker använda volymschampo och volymföna och få det uppklippt men det lägger sig platt uppe på huvudet iallafall. Vill inte tupera det så ofta. Är en liten krustång ett bra alternativ? 🙂

    Johanna 2016-04-17 19:27:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!