Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Är ”Peach” det vi ska satsa på?

kyliejenner

När vi ändå är inne på Kylie Jenner (som ni vet är min girl-crush) så såg jag i fredags tror jag att Kylie har färgat håret ”Peachy” alltså persika-färg. Men tycker allt låter bättre på engelska, haha. Just nu pågår Coachella i Kalifornien som är en musikfestival som hålls mellan 15 april-24 april och våra svenska bloggare samt amerikanska kändiseliten är på plats och visar upp sitt bästa jag. Men det känns som Kylie gjorde denna hårfärg endast som en accessoar för en av dagarna på Coachella. Jag kollade på hennes Instagram igår och då hade hon regnfärgat hår?

Jag vet inte om hon går loss på ”Crazy Colors” eller om det faktiskt är en frisör som gör detta på henne (typ varje dag). Men bortsätt från det så älskar jag hårfärgen. Jag vet att det finns ”Crazy Colors” som ser ut precis såhär som man kan köpa och lägga i som en inpackning hemma –  jag ska kolla upp det. Då kan alla superblondiner få denna härfärg på ett kick och rocka sommaren.

MER PERSIKA ÅT FOLKET!! Eller vad tycker ni?

ky

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej Elin! Måste bara få säga att jag är så sjukt imponerad av dig. Du jobbar hur mycket som helst och ändå hinner du med bloggen plus att svara på våra frågor vi stället! Är så tacksam 🙂 Har fått så mycket svar på mina frågor, och mitt hår har aldrig varit så bra som det är nu efter alla tips från dig!
  Vill bara ge dig ett stort tack, du är fantastisk!
  kram 🙂

  jennifer 2016-04-18 14:22:49
  Svara
  • Svar på jennifers kommentar.

   Hej Jennifer!
   Men alltså bästa du, tusen tusen tack. Ibland undrar jag med hur jag får ihop det 🙂 Gud vad glad jag blir att ditt hår mår bra, det är precis så jag vill att min blogg ska fungera – inspirera er att ta hand om era hår <3
   Tusen tack igen,
   STOR KRAM <3

   Elin Johansson 2016-04-18 15:14:03
   Svara
 • En väldigt svårburen färg enligt mig men snygg om man passar i den.

  ErikaJ 2016-04-18 14:00:01
  Svara
 • Som andra skrivit tidigare har hon massor med peruker, svincoolt! Såg en video från hennes app där hon visade sin ”wig-collection” och den var enorm. Så smart egentligen då man kan ”byta” hår varje dag utan att behöva slita på det. VILL HA

  Melinda 2016-04-18 13:23:38
  Svara
  • Svar på Melindas kommentar.

   Alltså jag började söka mycket på det nu när ni informerade mig om detta, så roligt. Jag ska gräva djupare i detta och göra något kul för er 🙂

   Elin Johansson 2016-04-18 13:29:14
   Svara
 • Peachy på Kylie, jadå, men på nån över 40 som mig, näääe..:-)

  Annika 2016-04-18 10:35:58
  Svara
 • Tog ett tag innan jag fattade också! Ibland är det extensions och ibland peruk. Jag tänker bara att det måste ju klia nåt djävulskt på festival haha !

  Alice 2016-04-18 09:57:27 http://Www.Colorsofwonderland.Se
  Svara
 • Kylie är ju såååå cool jämt!! Hon använder oftast peruker när hon ändrar hårfärg! Älskar hennes gröna peruk!!

  Linnea 2016-04-18 08:32:47
  Svara
 • Är det inte en peruk då? Kylie brukar ju använda peruker rätt ofta, i grönt, rosa och blått bland annat 🙂

  Cicilia 2016-04-18 08:28:12
  Svara
 • Det är peruker 🙂 hon är väldigt öppen med det i sina sociala medier så är förvånad att du missat det! Hon har en egen ”wig maker” som har massvis med followers på instagram nu. Väldigt vanligt med peruker i Hollywood, kolla bara på tex Beyonce, Rihanna mm 🙂

  Marie 2016-04-18 08:16:20
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Men alltså, HUR kan jag ha missat det? Hahah! Tur att ni är med hörni! Det förklarar saken 😉 Att BEY och Riri gör peruker har jag vetat länge men Kylie trodde jag inte körde på det. TACK!

   Elin Johansson 2016-04-18 08:49:18
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!