Celina 2.0

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag mår rätt bra efter helgens bravader. Men i fredags hade jag min underbara Celina hos mig. Alltså vi har färgat så mycket olika färger och stilar det senaste året så det är galet. Från svart/rött till vit/grått, från långt till kort, från mörk ombre till superblondin – ni som följt med mig ett tag vet att jag har färgat Celinas hår rätt mycket.

celina

Före/Efter

Detta är en av mina favoriter på Celina. Fasen vad jag kämpade för att få bort all gammal färg men ändå ha hårkvalitén kvar. Inlägget finner ni HÄR.

IMG_4053

Sen klippte vi av håret, la i lite lila effekter, ombre med ett varmt mellanparti och blonda längder.

IMG_8338

IMG_7472

2016 Vår – FÖREBILD

Men nu, nu är det dags att ljusa upp hela håret. Celina har varit som klippt och skuren för en Ombre, det har varit hennes signaturteknik men vi båda kände att det var dags att få bort ombren och blondera upp hela kalaset. Först och främst så har jag färgat hennes mörka botten typ 1000 gånger så det ligger så tunga pigment i håret som jag visste skulle bli riktigt svårt (nästan omöjligt). Längderna skulle bli ganska enkla eftersom vi ska ändra nyanser men att få bort bottenfärgen samt länka ihop blonda längder har varit tufft.

Målet är att alla pigment ska bort i håret UTAN att helbleka håret- jag vill ha slingkänsla i håret. Sedan ska den platinablonda färgen bli grå.

IMG_8341

Här har jag krigat två behandlingar med 3 veckors mellanrum. Jag tror varje gång tagit 4-5 timmar så ni förstår hur tunga pigment som sitter som cement. Jag har döpt Celinas ”svarta rand” för Cement-randen. Jag tror det behövs 1-2 gånger till för att uppnå målet men det kommer bli snyggt när vi är klara och jag är så taggad för slutresultatet.

IMG_8347

IMG_8344

celina

Fokuset är att få en snygg grund och sedan ska nyansen blir GRANNYYYYYYY!!!!!!!! Alla kan få vad dom vill det är bara vägen tid som kan vara lite krånglig. Men det tålamod och en bra dialog med frisören så kan du få vilken hårfärg du vill – tänk på det 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Gud va duktig du är, måste vara kul vara så duktig. Jättesnyggt.

    Bibi 2016-04-19 10:46:15
    Svara
  • Skitsnyggt. Borde behålla det så… 😉

    ErikaJ 2016-04-19 05:56:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!