SÅ SMINKAR JAG MIG – FULL VIDEO

IMG_8408

HEJ VÄNNER!

Som ni väntat, längtat och efterfrågat denna typ av video och jag vet inte riktigt varför den har dröjt men nu äntligen fick jag tid att filma den. Jag får så mycket kommentarer från er på olika sociala medier där ni frågar om vilka produkter jag använder eller hur jag gör när jag sminkar på olika saker. Därför så tänkte jag ge er en 30 minuters lång video där jag visar, pratar lite och går igenom alla steg jag oftast gör. Jag älskar smink, det är så roligt och har blivit en hobby på något sätt. Jag testar väldigt mycket produkter så alla produkter jag använder mig utav i denna video har jag fastnat för.

Ta fram popcornen och drickan för denna video är lång, jag ville ha med så mycket som möjligt utav vad jag gör. Sen märkte jag att när man lyssnar med hörlurar så hör man bara min röst på ena sidan?! Jag fattar ingenting, det måste vara min mic som krånglar. Men så ni vet, kollar ni via dator eller utan hörlurar så låter allt som vanligt.

Hoppas ni tycker om videon och har ni några funderingar eller frågor så är det bara att ställa dom här nere. Sen listar jag alla produkter under videon (: PUSS

IMG_8395 IMG_8394

IMG_8419 IMG_8405

Produkter jag använder:

Primers: 

Emité – Base Primer / Red Coral & Benefit – The POREfessional Face Primer

Fondations:

– Ex1 Cosmetics Invisiwear Liquid Foundation Nr F100

– Kat Von D -Lock-It Foundation Nr Light 42

– Diorskin Nude Air Foundation Nr 020

Concealers: 

– Kat Von D – Lock-It Concealer Nr Light 16

– MAKE UP FOR EVER Ultra HD Concealer Nr Y21

Benefit – High Beam liquid highlighter (duttarna jag la) 

Creme Contour:

MAKE UP FOR EVER – Pro Sculpting Face Palette (Nr 20)

Setting Puder:

Laura Mercier – Secret Brightening Loose Powder

– LAURA MERCIER – LOOSE SETTING POWDER – TRANSLUCENT

Ögonbryn:

Anastasia Beverly Hills – Brow Powder Duo (Medium Brown)

Benefit – Gimme Brow Volumizing Fiber Gel

Ögonskugga: 

– Kat Von D – Shade + Light Eye Contour Palette

– Carli Bybel – 14 Color Eyeshadow & Highlighter Palette

Eyeliner: 

Kat Von D – Tatto Liner (Black)

Mascara: 

– Lancome  – Hypnose Volume A Porter Mascara

Contouring: 

Kat Von D – Shade + Light Contour Palette

Brunpuder: 

– Too Faced – Soleil Matte Bronzer (Chocolate)

Rouge: 

The Balm – Hot Mama

Highlighter: 

– The Balm – Manizer Sisters

Läppar: 

Dior – Addict Fluid Stick (Nr338)

Bobbi Brown – Lip Pencil (Ballet Pink)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • så snygg! tack för alla tips!!! Vad har du för kamera när du fotar? Någon med wifi som du kan tipsa om..letar själv och hade gärna velat ha någon bra beprövad 😉

  Lena 2016-04-26 00:51:51
  Svara
 • Du är ju bara heeelt fantastisk!! Underbar video, tack för tips och att du bjuder så roligt på dig själv! Alltså på ett proffsigt sätt:) Kram snygga du

  Åsa 2016-04-24 14:43:02
  Svara
 • Wow!! Sjukt duktig! Till nästa gång: kan du skriva vilka penslar du använder? För det tycker jag är det svåraste med smink haha. Har inte så många olika så kanske borde införskaffa mig det 🙂

  Liv 2016-04-22 06:46:15
  Svara
 • Hej Elin! Sån fin sminkning, bra inspirationsvideo. Vill fråga vart din ljusblå tröja/topp är köpt?

  Elaine 2016-04-21 20:53:09 http://.
  Svara
 • Du nämnde lite sneaky att det kanske finns en ickenaturell väg att bli av med mörka ringar under ögonen – SPILL THE BEANS?! Annars har jag hört av en dermatolog att serum med retinol tjockar till huden så det blåa inte syns lika mycket. Tack för en underbar video! Love you!

  Malin 2016-04-21 16:23:45
  Svara
 • Jag undrar också vad det är för borste du använder när du lägger din foundation? Den såg ju helt magisk ut 🙂
  Kram!

  Jennifer 2016-04-21 13:03:57
  Svara
 • Hur skön är du inte?! Fullkomligt älskar dina videor!

  Camilla 2016-04-21 11:52:13
  Svara
 • Så jävla snygg!! 🙂
  En snabb fråga: gjorde det ont att lägga botox i ”kråksparkarna” bredvid ögonen?

  Maria E 2016-04-21 10:49:31
  Svara
 • Grym video!!! Jätte kul att du delar med dig. Har samma problem som du, mörka ringar under ögonen. Har kollat lite på en behandling som kallas för tear trough, är det något du också kollat på?

  Sabrije 2016-04-20 22:09:36
  Svara
 • Nått helt annat… Du ser såå fin ut! Kollade igenom dina gamla videos och din kropp har ändrats såå mycket! Det verkligen lyser om dig! Du måste ha gått ner flera storlekar verkligen?! Vore så kul med ett inlägg om ”din resa”. Missförstå mig inte nu, har alltid tyckt du är SÅ FIN. Men nu.. Det syns att du mår bra och du har ett riktigt glow! Har precis börjat själv och snart hoppas jag se lika fina resultat som du! Det inre ska också må bra 🙂 massa kramar till dig (jättekul med videos btw.. Fortsätt med det! 😉

  Josephine 2016-04-20 21:48:52
  Svara
 • Åh Elin!
  du är så jävlaaaa snygg asså 😀

  Emma 2016-04-20 20:23:24
  Svara
 • Super-snyggt!!
  Har också ett sminkintresse och gillar smink i alla dess former, däremot har jag en hud som inte gillar typ 98% av alla produkter jag prövar, finnar så fort jag prövar en ny produkt i princip :/
  Tur jag har mina ”go-to” produkter bioderm sensiobio H20 och tikei fungerar bäst för mig 🙂
  Kul video!

  Helen 2016-04-20 20:15:04
  Svara
 • Hej! Vad roligt att du har börjat göra så många videos! Verkligen jätte roligt! 😀

  Jag har samma problem under mina ögon som du, och jag vill verkligen också göra något åt det, men vet inte vad man kan göra… Så snälla, om du någon gång kommer på något man kan göra mot det så dela jätte gärna med dig det i ett inlägg! Skulle verkligen vilja göra något åt mitt :/

  Fortsätt att vara så awesome som du är!!! Tack och bock! 😀

  linnea 2016-04-20 16:08:53
  Svara
 • Så vacker! Älskar dina v loggar och videos!! Ha en fin dag! Kram Sofia

  Sofia 2016-04-20 15:18:24
  Svara
 • Den här videon var kanon Elin, du är så medryckande i ditt sätt att prata och instruera så den kändes inte som 30 minuter lång 🙂 Du listade ju alla produkter men jag undrar över penseln som du applicerade foundation med, märke på den? Ha en fortsatt bra dag (sol, yeiii!) /Maria

  Maria 2016-04-20 13:21:36
  Svara
 • Hej hej

  Verkar inte som att det går att beställa från Sephora som du hänvisar till. Finns det ingen hemsida man kan beställa produkterna från Sverige? 🙂

  JB 2016-04-20 12:51:56
  Svara
 • LA girl har flytande conceler fast i grönt och rött/orange om du vill ha en flytande (nästan conceler) concealer!

  Sara Olsson 2016-04-20 12:20:19
  Svara
 • Är din foundation från dior ljus? Jag har också en väldigt ljus hy så funderar på om den kan passa mig också 🙂
  Kram!

  Jennifer 2016-04-20 12:16:44
  Svara
 • Vet du om man kan beställa från sephora till Sverige? Jag har 3.5 timma till närmaste butik 🙁
  Kram!

  Jennifer 2016-04-20 11:56:52
  Svara
 • Dina bryn är så…smashing!! Önskar jag hade ens hälften av dina strån 🙂
  Får trösta mig med att jag har en rejäl kalufs på skallen istället.

  Annika 2016-04-20 11:03:35
  Svara
 • Grymt Elin!

  Malin 2016-04-20 08:16:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!