Tips på gömda rötter

hidden

Jag satt och kikade på Instagram och snubblade in på Brittnie Garcia’s sida och såg denna fina skapelse. Det yrar runt färgglada hår överallt på nätet och ska jag vara ärlig så har jag aldrig varit ett stort fan av regnbågsliknande hårfärgen. Dels för att jag ser inte charmen i det samt är det ingen som passar i dom hårfärgerna. Jag tycker det är sjukt coolt och gör sig snyggt i en Instagram flöte men vet inte om jag skulle kunna se er gå ner på Ica med ett regnbågsfärgat hår – eller?

Men denna look tilltalade mig mer, dom gömda rötterna kallar jag detta nu. I vintras såg vi glitter-rötter där man hällde i jul-pyntet i hårbotten och det tog tre veckor att få bort att glittret. Tro mig, jag köpte hem massor med glitter och försökte mig på det för att jag ville visa er. Men jag blev så galen av glittret i skallen så jag gav upp.

Men jag tänker mig i sommar när vinden blåser igenom håret och helt plötsligt så skiner en färgskala igenom hårbotten – riktigt snyggt. Jag skulle nog mer välja en grå, gammal-rosa eller ljus/grå blå botten i ett blont hår. Helt otippat men så intressant, kan ni tänka er det?  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Förstår inte vad du menar med att folk inte passar i crazy färger. Jag själv har nu grönt hår färgat i balayage men med bruna rötter. Jag passar JÄTTEBRA i det och får komplimanger av alla. Har tidigare haft riktigt mörklila hår och även brun botten med rosa toppar. Man blir verkligen glad av färg och det är SÅÅÅÅ tråkigt med alla ombres och sombres och bronzes som precis alla har.

  Sarah 2016-04-21 23:41:13
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   Jag är jätteglad för din skull att du älskar ditt hår 🙂 det är det som räknas. Sen tycker alla olika 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-21 23:54:48
   Svara
 • Nej jag skulle hellre välja konstig färg i topparna. Då skär sig det inte lika mycket med ansiktsfärgen

  ErikaJ 2016-04-21 20:46:11
  Svara
 • jag tycker verkligen att vissa personer passar i crazy hårfärger!!
  För mig är charmen i det att en inte ser ut som alla andra, färg är fint och hår ska vara KUL.
  Jag har rosa hår nu, och varje gång jag haft en extremfärg så får jag komplimanger vart jag än går. Allt från biljettkontrollanten på tåget till kassörskan på 7/11.
  Jag blir glad av fina färger i håret, och jag känner mig grå,osynlig och tråkig i neutrala färger.

  sandra-22 år gbg 2016-04-21 18:36:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!