Det är pressveckan i Stockholm

Hej vänner! 

Hur mår ni? Vet ni, DET ÄR FREDAG!!!

Igår hade jag en superrolig dag. Jag spenderade morgonen/lunchen på olika presskontor här i Stockholm. Pressvecka kallas det för där presskontoren visar massor med nyheter som kommit och vi får klämma, känna och få testa olika produkter/kläder/mat mm som kommer till vår/sommar. Jag tycker det är roligast att hänga med alla underbara människor som finns i min bransch. Prata massor med skönhet och mode, dricka gott och äta gott. Jag har massor med roliga saker som har kommit och nyheter ni inte får missa. Jag ska testa allt jag fick med mig och ge er information på det som jag gillade. Kanske göra en video på det kanske, vad säger ni?

IMG_8487 IMG_8488

På VASS PR fick jag hänga bland annat med min awesome vän Felicia. Kommer ni ihåg… ”The Brow Master”? Missade ni det inlägget när Felicia gjorde mina bryn så kommer ni dit HÄR. Felicia är så störtskön, girlpower!

IMG_8464 IMG_8461

Alltså… Jag spetsade min chiapudding med denna honung från NU3. Jag trodde det var kola-sås först och jag såg alla hälla så mycket på chiapuddingen så jag gjorde detsamma (säg inget till Emelie, min PT) tänkte jag liksom. Men sen fick jag reda på att det är en super, super nyttig honung som ska göra gott för min kropp. Äter ni granola och yoghurt på morgonen så måste ni testa denna honung på, svingott.

IMG_8459

IMG_8481

Sen stod jag och dreglade över Elisabeth Arden’s nya limited edition produkter inför sommaren. ETT-MÅSTE-HA!!!

IMG_8479

Sen har No7 kommit med tre nya olika primers som jag blev helt såld på. Ni kommer också älska dom, återkommer om det.

IMG_8468

Uppe hos VASS PR så finns det en magisk balkong som jag fick feeling att ta en bild, haha. Fick mig att längta tillbaka till Paris, JAG VILL ÅKA DIT NU.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Istället för att välja den honungen som är fraktad runt halva (eller snarare hela…) jordklotet från Nya Zeeland så kan man promota svenska biodlare genom att köpa svensk honung som är minst lika bra och dessutom vänlig mot miljön eftersom den inte fraktats från andra sidan jorden. Två flugor i en smäll 🙂

  Jessica E 2016-04-24 00:04:55
  Svara
 • Snygg tröja! 😀 vartifrån?

  Johanna 2016-04-23 09:19:30
  Svara
 • Hej vad kul om du vill visa smink det är toppen. Har du tips på inredningsaffärer på Internet. Tack söta du för din härliga blogg o ha en fin o trevlig helg mvh maria.

  Maria g 2016-04-22 11:08:25 http://spray
  Svara
 • Shit vad snygg du är på bilderna!! Du verkligen strålar och ser så himla fräsch ut!:)

  Jessica W 2016-04-22 10:58:31
  Svara
 • Hej fina Elin! Vänder mig till dig för du är helt enkelt bäst och din blogg är ON POINT så att säga! 🙂 Jag behöver råd och hoppas hoppass hoppas att du kan svara mig. Jag ska gifta mig i sommar och är inte alls förtjust i typisk uppsättning (passar inte i det) och har istället varit inne på köra på clips o locka håret och köra med stora lockar och fint svall. Nu undrar jag, är det en bra idë? Vill då gå till frisör som sätter i clipsen åt mig och stylar håret.

  Jag åker nämligen kort därefter på smekmånad, 10 dar i Karibien och vill inte behöva tänka på löshår (därav jag inte vill sätta i hairtalk). Vad är smartast att göra? Snälla hjälp!

  Anna 2016-04-22 10:27:46
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna 🙂
   Tusen, tusen tack – så roligt att höra. Ja men absolut.
   Min rekommendation är att gå till din frisör, be frisören beställa rätt clips och mängd som passar din hårfärg perfekt. Sedan låt henne sätta i och göra allt på din stora dag så håret håller sig on point hela dagen/kvällen 🙂 Släng ur håret på natten och sedan åk på en magisk smekmånad till Karibien.

   Sen om du vill sätta i Hairtalk eller liknande efter semestern så gör det då.
   Ha ett underbart bröllop och smekmånad <3
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-24 00:08:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!