Styla håret med saltvattenspray

God morgon! 

Dagen är här, den dag jag har längtat efter så länge. Som ni märkt överallt så har jag haft mycket uppsatt hår och knutar hit och dit. Det är egentligen inte min grej, jag vill ALLTID vara fixat i håret – är liksom min grej. Men jag har väntat på att sätta om mitt löshår lite för länge men idag är det dags. Jag ska iväg till Emelie och Louise från Hairtalk som ska fixa till mitt magiska hår. Jag ska färga det också, tror att jag ska bli ljusare – vad tycker ni? Jag kommer även vlogga under hela dagen så ni får hänga med mig och fixa håret. Efter det så ska jag på pressevent där Maria Nila ska visa upp en helt ny serie, det får ni inte heller missa. Jag kommer även ha med ett gäng som ska intervjua och fota min dag, det kommer komma i en tidning som jag längtar att ni ska få se.

Men hur som, man känner att det är måndag. Men jag måste få tipsa er om ett nytt saltvattensspray som jag har blivit helt kär i. Det kommer från R+Co och det har blivit min favorit i nuläget.

IMG_8533

rco

Jag tog ut mitt löshår i fredags så jag testade på endast mitt hår och gud vad jag älskade känslan. Jag har bojkottat hårspray (vanlig gas) för längesedan och fixerar lockar och styling med saltvattenspray eller waxspray. Om jag har lockat håret så sprayar jag saltvattenspray på lockarna när dom fortfarande är varma, väntar tills lockarna har svalnat och därefter borstar jag ut lockarna. Även när jag har platt hår så sprayar jag direkt efter plattång och sedan använder jag en svinborste och borstar igenom håret.

Eller som jag gjorde nu. För att få den där lite skitiga, stripiga känslan i håret så spraya saltvattenspray och sedan krama igenom den i håret. Just denna doftar så magiskt, gör håret strävt men det går ändå att dra igenom fingrarna i håret.

IMG_8538

Vill ni att lockarna ska hålla längre och slippa den där kletiga, hårda känslan som vanlig hårspray ger? Testa saltvattenspray – det gör stor skillnad. Alla R+Co produkter finns att köpa hos utvalda salonger runt om i Sverige, vill i har mer info om denna produkt kan ni kika in HÄR.

PS: Har ni svårt att få knutar, tofsar eller uppsättningar att hålla sig på plats?! Pröva att spraya saltvattenspray i håret innan ni slänger upp håret i en knut. Tofsen håller sig på plats mycket bättre och knuten blir fylligare. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag har köpt en GHD curve soft curl tong och får verkligen inte till lockarna!! Jag använder först en värmeskyddande spray och borstar igenom hela håret. När jag sedan lockar blir det först typ korkskruvar och efter att jag låter lockarna svalna och borstar igenom håret lite med fingrarna eller hårborsten blir det bara rufsigt och ser slitet ut. Vad gör jag för fel?? Jag vill varken ha skruvlockar eller det här rufset jag får…. Snälla hjälp 🙁

  Sofie 2016-04-26 11:38:46
  Svara
 • Hej Madeleine.
  Pravanas färger är i dagsläget inte godkända enligt Livsmedelsverket i Sverige och därför är det väldigt få som använder dom färgerna.
  Det finns dock en del som använder dom så försök antingen hitta någon, ring tex till Frick och fråga så kanske dom kan ge tips på salonger i ditt område som köper från dom? Eller gå till frisör och använd det dom har, pravana är också toning som alla andra silver färger så hållbarheten är densamma. Lycka till.

  S 2016-04-25 19:44:00
  Svara
 • hej elin!

  jag måste bara fråga, hur funkar det om att be sin frisör köpa in en färg från en frisörgrossist i syfte att de ska använda den på mig? det är så att jag vill färga håret grått och de flesta frisörer använder sig av schwarzkopfs toningar men jag har hittaat ett alternativ som verkar vara mycket bättre. Pravana chromasilk vivids silver heter den och finns hos frick&co i göteborg som man kan beställa. dock ville ingen frisör jag frågat beställa överhuvudtaget för att det antingen inte gjorde sådant eller tex var en schwarzkopfsalong. men på frick&co´s hemsida står det att man kan be sin frisör beställa nämligen… hur resonerar du? är det upp till varje enskild frisör att bestämma? 🙂
  Tack för en GRYM blogg elin! du är så duktig!!! <3

  madeleine 2016-04-25 17:18:28
  Svara
 • Hej Elin, skulle inte du kunna göra ett inlägg/video om hur man får till en bra, vanlig tofs? När ska sätta upp mitt hår blir det knöligt och benan liksom ”syns” som ett streck i håret, och jag vill ju ha det helt slätt. Sen när jag har tofsen så vill gärna mitt småhår stå åt alla håll, är det så att jag ska spreja saltspray över hela frisyren när jag är klar? (Tack för en jättebra blogg också!)

  Maja 2016-04-25 16:57:38
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hej Maja! Tack snälla du, glad att du gillar bloggen.
   Absolut, jag ska skriva upp det önskemålet 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-04-27 23:57:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!