LJUSGRÅTT KLÖS

gray

Som jag skrev i morse så var jag hos min underbara Celina och fixade tassarna igår. Jag blev introduserad en kall, ljusgrå färg för någon månad sedan men den var hemlig och jag fick inte bär den just då. Sen har jag väntat så länge på denna färg och nu äntligen så fick jag den. Ni förstår inte hur snygga jag tycker dom blev (: Jag är också väldigt glad för min form jag har nu, Celina är en sann konstnär. Det är inte många som klarar av att få till den där perfekta ”Ballerina” formen. Som jag alltid säger så älskar jag fina naglar när jag jobbar så mycket med händerna!

Har ni fixat tassarna inför våren?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Så snyggt!! Vad är det för lack?

  Henrietta 2016-04-28 21:32:26
  Svara
 • Heej Elin! Jag är ett stort fan av din blogg, och nämnde den just på min egen blogg i ett inlägg! Om du ville läsa:-) Kram på dig!

  http://nouw.com/sarakylhed/dethar-med-harvard-25083491

  Sara Kylhed 2016-04-28 20:26:31 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!