Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tony Moly har kommit till Sverige

Vet ni, nu kommer någonting som jag har längtat hela veckan att få skriva om. Det koreanska hudvårdsmärket Tony Moly har kommit till Sverige. Märket lanserades 2006 och har sedan dess erbjudit roliga produkter som kombinerar inovation med rolig design. Varumärket själv vill förena trendig urban stil med kvinnors sanna skönhet. Det säljs exklusivt på Sephora och finns i butik NU. När jag var på pressveckan så fick jag klämma på dess produkter och alla stod och var så fascinerade om det var leksaker eller produkter, haha. Ni ska få se…

IMG_8794

I veckan fick jag ett pressutkik med dessa produkter och jag har hunnit testa allt förutom ”Tightening Cooling Pack” men det står på min lista imorgon. Men ser ni produkterna? Visst vet man inte riktigt om det är leksaker eller produkter? Haha!!!

IMG_8795IMG_8805

Här kommer mina favoriter – EGG PORE!

– Jag testade ”Blackhead Steam Balm” som är en värmande kräm som är rengörande, absorberar olja på bara några minuter och som fungerar som ett ångbad på huden. Den öppnar porer, reducerar pormaskar och orenheter genom en formula av kolpuder och havssalt. Den innehåller även Vitamin E, äggskalspulver och ägguleextrakt som mjukgör och återfuktar huden. Jag älskade denna mask, huden blev verkligen ren och för det priset så tycker jag den är underbar.

Dessa kostar 165 kr styck och finns nu hos Sephora.

IMG_8802 IMG_8800

Sen har dom mini lip balm med smak av banan, äpple, persika eller körsbär som återfuktar och mjukgör läpparna. Jag testade även handkrämen, helt underbar – men den doftar verkligen banan. Jag vet inte om jag skulle slänga upp denna och smörja in händerna på en full tunnelbana direkt för den doftar verkligen skumbananer – haha. Men händerna blir supermjuka och härliga (:

IMG_8796

Denna skönhet gick jag och köpte själv i veckan för jag MÅSTE TESTA DEN. Som ni ser har jag inte hunnit det än men bara namnet skrämmer mig (eller får mig att vilja testa den). Det är en ansiktsmask (gel) som innehåller filterat snigelsekret för en fastare hud bland annat. Alltså SNIGEL-SLEM typ, älskar dessa typer av produkter. Jag har inte testat den än men ser fram emot det. Den kostar 95 kr och finns på Sephora.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand