Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Puffa bort svullna ögon och glansig hy

Hej vänner! 

DET ÄR MÅNDAG!!! Jag ska sitta och jobba den mesta tiden med datorn och senare i eftermiddag ska jag unna mig en ansiktsbehandling. Det var flera år sedan jag gjorde något med mitt ansikte som inte gör ont, haha – så ni förstår att jag längtar. Men på tal om ansikte, jag tänkte visa er tre nya produkter som jag har använt i en vecka ungefär nu. En av dom såg ni i min sminkvideo men jag har lagt till två produkter från samma märke.

IMG_8811

1. (tv) Benefit – The POREfessional Face Primer 

– Den här såg ni i sminkvideon – det är en primer som gör huden väldigt len (lite blur:ad) och gör att sminket appliceras lätt och snabbt. Jag använder den över hela ansiktet för det är oftast på kinderna mitt smink försvinner fortast av någon konstig anledning?!

2. Benefit – The POREfessional Matte Rescue

– Denna skönhet fick jag introducerad för mig och nappade direkt. Det är en gel som appliceras efter sin vanliga hudvårdsrutin när huden är ren och fräsch. Den absorberar upp olja, minimerar att huden blir glansig och minimerar att porer syns. Men framförallt så blir huden snyggt len och matt – hela dagen. Jag tycker faktiskt den funkar. Där jag oftast blir glansig är i pannan och jag tycker den hjälper.

3. Benefit – Puff off! under eye gel

– Skrykjärnet som den också kallas. Har ni problem med svullna ögon på morgonen? Då är detta någonting för er. Ni vet att jag hatar mina ringar under ögonen och jag ville testa någonting nytt. Jag vet inte om den fungerar men den ger en lite ljusare och kylande effekt under ögonen och den skillnaden räcker för mig. Jag tycker concealern appliceras på lättare och man får en liten piggare look.

Alla produkter finns att köpa på Sephora!

IMG_8807

Glöm inte att basen är allt (: PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh detta undrar jag också! Får inte riktigt till lockarna med plattång för mitt hår (nästan axellångt)

  Sofie 2016-05-03 21:21:21
  Svara
 • Hej! 🙂
  Jag har en liten fråga som inte har med dessa produkter att göra men skriver här ändå :).
  Är värmespolar ett bra hjälpmedel på bob och lob? Ska man isf använda både stora och små?
  Kram

  Maria E 2016-05-02 15:57:13
  Svara
  • Svar på Maria Es kommentar.

   Hej Maria!
   Ja absolut 🙂
   Ja, värmespolar är perfekt. Beroende på hårlängd såklart, håret ska gå minst ett varv på spolen. Ju större – desto mer volym – ju mindre – mer lockigt. Lycka till!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-05-03 22:44:02
   Svara
 • Alltså är det en frisörsjukdom det här med ringar under ögonen? haha. Jag HATAR dom och dom försvinner aldrig. Sen att man står med mycket belysning ovanifrån gör ju saken bara värre.. blääää! Ska prova strykjärnet för hittills tycker jag inte att något är tillräckligt bra. Man vill ju se photoshopad ut!

  Alice 2016-05-02 11:52:11 http://www.colorsofwonderland.se
  Svara
 • Hej!
  Hur passar hairtalk på tjock och självlockigt hår? Är inne på att sätta i för att få längd.
  Tacksam för svar ☺

  Mari 2016-05-02 09:04:39
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!