Trendiga frisyrer för bröllop

Hej vänner! 

Jag satt och kollande på olika visningar och fastnade helt för vad som ska komma skall till våren 2017. Förstår inte riktigt det där med att man ska skjuta fram något så mycket, jag är lite mer ”skapa och släpp” kind of girl. Men hur som haver, jag blev värdigt inspirerad att se olika typer av frisyrer till ett bröllop. Jag tycker mer och mer att dom typiska bröllopsfrisyrerna börjar ut. Fler och fler gör sina frisyrer hemma själv och det naturliga segrar.

braids

Photos: Zimbio

1. Flätor har dominerat dom senaste två åren så det vore konstigt om bröllops-världen inte följde efter. När jag satt och kikade på olika flät-frisyrer så slog det mig hur mycket tiderna har förändrats. Vi blir mer och mer trendmedvetna och jag vet vissa som gifter sig i en underbart snygg klänning från Zara t.ex, just för att modet är så pass utvecklat så vi behöver inte sy upp värsta gräddbakelsen för 50.000 kr som sedan hamnar på Blocket innan man hinner till Arlanda.

Frisyren kan man lätt göra själv genom ett klipp på Youtube, en vän som råkar vara grym på att fläta hår eller gå till en salong som tar 300kr att fläta håret. Nu är detta mest inspirationsbilder på catwalken men ändå, jag älskar idén.

bun

Photos: Zimbio

2. Dessa två frisyrer är för mig dom snyggaste och mest tilltalade. En vacker, naturlig knut (t.v) och ett slarvigt vågigt hår (t.h). Jag kan tycka det är så vackert och detta kan man verkligen göra själv hemma. Nu är dessa visningarna fokus på klänningarna men jag älskar frisyrerna, på alla modeller.

wave

Photos: Zimbio

3. Håraccessoarer är alltid trendigt så det går alltid att bära. Men jag tycker att en hår-accessoar ska vara en del av frisyren inte ta över. En fin hårfärg, snyggt fönat hår och en liten tiara eller ett nätt diadem – så vackert. Dom klassiska vågorna (t.h) är så vackert och oftast sitter det på modeller som har balconett-klänning vilket är så snyggt. Mjuk form möter mjuka vågor!

Så tipset från mig är att utstråla dig själv på ett bröllop. Jag brukar alltid säga att man vill klä upp sig, inte klä ut sig på sitt eget bröllop. Alla är självklart olika men om vi pratar trender så röstar jag personligen på denna känsla. Hoppas ni fick lite tips och glöm inte det att man kan göra så mycket frisyrer hemma själv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin!
  Fina inspirationstips, men har du några idéer på uppsättningar för nån med kort hår, alltså kort bob. Jag ska på bröllop i september och har ingen aning om vad jag kan göra för uppsättningar eller fina frisyrer med så kort hår som jag har nu. Hade varit nice med lite proffstips!

  Sanna 2016-05-03 16:06:08
  Svara
 • Jag ska snart gifta mig och det var kul med lite inspiration! Jag känner att mitt eget hår är såååå tunt och tråkigt att jag inte riktigt vet vad jag ska göra! Vi kommer att ha ett väldigt litet och familjärt bröllop, så en stor uppsättning med löshår är inte riktigt grejen, men så såg jag det där lite slarvigt lockiga och kände att jag nog kan fixa något sånt!

  Camilla 2016-05-02 23:11:09
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Åh vad roligt, stort grattis 🙂 Ja självklart kan du fixa det själv. Jag har gjort flera videos på min YT-kanal där jag visar lite smått och gott. Eller så kan du kika in min lockskola —-> https://www.youtube.com/watch?v=Y0_OBeXhQ1o
   Stort lycka till och grattis till bröllopet 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-05-03 22:42:46
   Svara
 • Flätor på bröllop är ju bra för att hålla frisyren på plats plus att det är så snyggt. Men jag skulle nog välja ett fint diadem med håret utsläppt. Så fint.

  ErikaJ 2016-05-02 21:46:02
  Svara
 • Hej Elin! Jag har ett stort problem och hoppas du på något sätt kan hjälpa mig.
  Jag har tidigare haft rött hår och har under 1,5 års tid gjort slingor i hela håret för att kunna bli ljushårig/blond. Det var gått bra och håret har klarat sig utan att bli alltför slitet då jag använt ett mildt blekningsmedel (lägsta procent).
  Jag har nu under en månads tid använt ett silverschampoo som är blå/lila för att få bort de sista gul/orangea tonerna i håret. Jag lade i en ljusarefärgning, schwartzkopf color mask Pearl blond (första gången jag använder den)… Och bam! Jag har fått pastel/moss gröna slingor och toppar nu. Jag känner mig helt gråtfärdig och jag kan inte ta mig till frisören förrens nästa månad efter löning. Finns det något jag kan göra själv tills dess som inte skadar håret för mycket? Jag vågar inte visa mig ute och jag har alldeles för rund form på ansiktet för att kunna ha mössa eller keps på mig. 🙁 snälla snälla Elin hjälp! ❤

  Becka 2016-05-02 19:04:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!