Så får du bort svarta porer och oren hy

Hej vänner! 

Hoppas ni mår bra. Jag kom på att det är röda dagar och klämdagar så jag kommer vara lite långledig. Jag tänkte spela in en video i helgen, har ni några idéer på vad ni vill se? Kan vara vad som helst (:

I måndags var jag hos underbara Elita på Skin Agency. Det var dags att bli av med svarta porer och göra en rejäl peeling. Eftersom det är syror i min dagliga hudvård så behöver jag inte peela ansiktet så ofta, eller jag har inte gjort det på flera månader. Men när jag väl ska göra en rejäl rengöring så går jag till Elita. Som jag skrev innan så var det längesedan jag gjorde något med mitt ansikte som inte gjorde ont, denna behandling var så avslappnande och min hy blev som en skridskobana citerat min pojkvän. Jag tror min panna lyste upp lika blankt som solen på Östermalmstorg. haha.

Processed with VSCO with a5 preset

elita-2

Jag måste verkligen hylla Elita. En framgångsrik tjej som går sin egna väg, fullbokad, hon är mycket ödmjuk och gör sitt jobb väldigt proffsigt. Ni vet hur mycket jag tycker om framgångsrika tjejer. Jag tycker det är power att skapa sin egen framtid och inte rida på någon annans våg för att lyckas. Det har alltid varit mitt motto, skapa din egna framtid och förvalta den väl.

Just ja, vet ni att jag pratade ju om mina mörka ringar under ögonen i min sminkvideo?! Jag tror jag hittat en metod som kan hjälpa mig och jag ska självklart låta er ta del av det eftersom ni ”vi” var så många som var intresserade. Den är fina Elita som kommer hjälpa mig så jag är väldigt spänd, är ni det också?

Elita hittar ni HÄR och ge henne ett stort grattis till hennes framgång. Sen finns det en anledning till min fina hy som jag lyckas skapa tillsammans med proffsiga människor som hjälper mig och bra produkter!  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Så snyggt läppstift, vad är det för märke, nyans?

  Anna Nygren 2016-05-18 08:46:23
  Svara
 • Hej
  Tycker du det är snyggare när hårbotten är mörkare än övriga håret?
  Fund blondera hela hårt ljusare hos frisör. Vet att det är finare mot hyn man blir inte så blek men samtidigt så blir det ju så himla platt håret.
  Slingat hårbotten lyfter ju håret och man får gratis volym. Vad tycker du är snyggare?

  bibi 2016-05-05 11:47:38
  Svara
 • Finns det något att göra åt mörka ringar förutom att sminka över dom är jag MYCKET intresserad av vad det är:) hade testat på en gång.

  M 2016-05-04 13:28:25
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Ja, jag tror just detta jag ska pröva fungerar 🙂 Du får vänta och se, jag kommer vlogga och skriva om det. KRAM

   Elin Johansson 2016-05-06 12:15:27
   Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga om Kevin Murphy pluming line som du har skrivit en del om innan. Om jag har förståt rätt så fungerar produkten body mass som ett ögonfransserum. Min fråga är om du vet om det är ok att använda body mass när man är gravid?När det gäller ögonfransserum så brukar det nämligen stå att man inte skall använda det under graviditet. Jag har försökt att googla på det men hittar ingen information så hoppas nu på att du kanske vet? /Anna

  Anna 2016-05-04 12:33:00
  Svara
 • Du är så vacker Elin! Jag älskar din blogg! Jag skulle vilja gärna se en blått makeup tutorial, blå men wearble!

  Bruna 2016-05-04 10:18:29
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja se enklare vardagsuppsättningar 🙂 Skulle även vara roligt med olika sorters flätor.

  Amelle 2016-05-04 08:30:09
  Svara
 • Åhhhhh jaaaa! Känner mig träffad haha

  Alice 2016-05-04 08:06:58 http://Www.Colorsofwonderland.Se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!