Har hårsprayen klibbat igen?

Har ni någonsin blivit nerkladdad av klibbig hårspray i ansiktet någon gång? Typ att synen rubbas och att mascaran hamnar under ögat istället? Det har jag, man blir galen. Men jag gör samma fel som som flesta och det är att inte sätta på locket på flaskorna efter vi använt dom. Hårspray är en produkt som gärna klibbar ihop och man står där i badrummet med tops och våld för att få bort klibbet från pipen. Men jag tänkte ge er ett enkelt tips på hur ni kan få full fräs på sprayen igen (:

”Elins full-fräs-recept”

1. Sätt på vattenkranen på hett vatten
2. Rikta pipen mot vattnet tills du ser att produktesterna har löst upp sig.
3. Torka rent med lite papper, skaka flaskan och spraya igenom pipen.
4. Sätt på locket så har du en fräsch hårspray varje morgon

hairspray-2

PS: Detta fungerar på alla typer av gas-sprayer (: Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Om man är nördig (som jag!) så kan det vara lite kul att veta kanske… Det ämnet som vissa sprayer innehåller som gör att det inte korkar igen, är giftigt! Ghd (bland många andra) har aktivt valt att inte ta med det ämnet i flaskan, och istället får man göra så som du tipsar om. Vilket jag hellre gör än sprayar massa gift i onödan 😀 BRA tips Elin! <3

  Alice 2016-05-08 13:43:21 http://www.colorsofwonderland.se
  Svara
 • Är det Maria Nilas hårspray?
  Min sån klibbar jämt !

  Amanda 2016-05-05 10:40:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!