Någon som är sugen på Piñita Colada?

IMG_8830

Kan vi bara ta en tyst halvminut? Nej men allvarligt…

I veckan så var jag och hämtade ett paket på posten, jag känner en doft under halva promenaden hem. Jag kunde inte riktigt sätta fingret på det, en lyckad bakfylla eller en väldoftande sommardrink? Men när jag kom hem och öppnade paketet så är det ett pressutskick från The Body Shop som innehöll deras Limited Edition ”Piñita Colada” som verkligen är en härlig tropisk nyhet och inte en sommarfylla på kokosvatten.

The Body Shop har tagit inspiration från Karibiens sol, sand och hav – med en underbar doft av kokos och ananas. Jag älskar kokosprodukter på sommaren men att dom dessutom spetsas med ananas, kan det bli bättre?

IMG_8835

Det kommer finnas en body scrub, body butter, body wash och en boby sorbet. Vet ni att body-scrub:en innehåller äkta riven kokosnöt? Jag har redan testat hela serien och jag har bara ett ord att säga – KÄRLEK!!! Dom kommer finnas att köpa från den 31 maj, jag tror ingen vill missa denna serie. Tack The Body Shop för att ni får mig att känna mig som en sommardrink – varje dag (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Sorry fejk kommer aldrig i närheten av naturligt :). Syns alltid på långt håll om man fyllt i, även lite grann, så ser man fejk ut. Har man fylliga läppar naturligt passar det oftast in i ansiktet och passar proportionerligt på ett annat sätt har jag märkt. Jag som har fylliga naturliga läppar kan alltid se om någon har fejkläppar 🙂 ser ofta nästan absurt ut. Men men, tycker man det ser bra ut fine men man kan inte jämföra fejk oxh naturligt enligt mig 🙂

  Sarah 2016-05-06 09:37:31
  Svara
 • Som jag längtat efter den releasen, bara för att inse att den släpps när jag redan är hemma i Peru där inget Body Shop finns. F-n! Funderar faktiskt helt allvarligt på att boka om flyget så jag ska hinna köpa dessa, älskar cocos och ananas! Fast mamma kanske inte är helt omutbar… hehe..

  Camilla 2016-05-05 21:09:21
  Svara
 • Hej Elin,
  Du ska veta att du är riktigt vacker!!! Jag har också fyllt mina läppar och jag tycker det är riktigt fint när man fyller läpparna, man får en helt annan och mer sexigare volym (än när läpparna är stora naturligt) och ansiktet blir så mycket vackrare samt att man känner sig väldigt snygg… och det jag vill komma fram till är att dina läppar är as snygga!!!!

  Snäääällllaaaa gör fler vloggar, det är underbart att följa med dig på dina dagar!!!

  Puss och Kram från ett fan i Malmö

  anonym 2016-05-05 20:38:27
  Svara
  • Svar på anonyms kommentar.

   Hej fina du!
   Alltså hur gullig är du inte? Tusen tack , blir så glad. Jag tycker både naturliga och fyllda läppar är så vackert, det vackraste är nog när man ser en tjej som verkligen är nöjd med sitt utseende oavsett 🙂 Jag lovar att jag ska försöka hinna med fler vloggar, det är väldigt tidskrävande men otroligt roligt så lovar <3 PUSS OCH KRAM

   Elin Johansson 2016-05-06 12:14:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!