Blå förälskelse

IMG_8891

IMG_8905

Hörrni, allt gick hur bra som helst på intervjun och jag är så spänd på att se resultatet i juni. När jag kom hem nu slängde jag av mitt läppstiftet och ska antingen svida om till drink på stan eller mysig hemmakväll. Jag står 50/50 där tror jag (:

Jag körde på en lila sminkning idag, kände att jag fick till det rätt bra. Det är en ny palett från Kat Von D – kan visa er senare.  Vad ska ni göra ikväll? Jag håller på att vlogga så kanske hinner den komma upp under morgondagen. Jag hade på mig en klänning från min underbara bloggkollega Valerie. Jag älskar den här blåa färgen tillsammans med mitt blonda hår och gröna ögon (som blir typ grön-blåa) i denna klänning.

Hoppas ni har en underbar kväll så ses vi imorrn! PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • SÃ¥ herlig liten krakk, som har hatt litt av en reise…. ;)Og finnes jo ikke noe bedre enn lunsj med herlige jetr.ne…Fin søndag til deg..klem

  Priest 2016-05-14 01:33:10 http://wvekak.com
  Svara
 • Va du är duktig på sminkning du skulle kunna jobba som sminkör också.
  Kan du inte tipsa om några fina sommarfrisyrer.

  Bibi 2016-05-10 09:15:54
  Svara
 • Hejhej, har du tips på hårolja som inte drar ur färg från toning eller färgbomb. Mvh

  Annika 2016-05-07 18:52:52
  Svara
 • Behöver lite hårhjälp… Mina toppar känns som katastrof. De är torra och frizziga, trasslar ihop sig jättelätt med varandra. Fast att man precis har borstat håret och sedan drar fingrarna genom så fastnar man längst ner. Men ändå när jag kollar på håret ser det friskt ut. Har ett fåtal kluvna toppar och de är inte vita i i toppen efter för hög värme. Klippte mig för ungefär 1,5 månad sedan och har använd värmeverktyg max 3 gånger sedan dess (med värmeskydd såklart). Tänkte att de kanske berodde på att mitt hår behövde fukt men hjälper inte med Joico K-Pak Intense Hydrator inpackning eller att jag använder en hårolja från joico efter varje dusch.

  Hos frisören så blekte jag håret (med olaplex) men jag menar man ska ju inte gå till frisören och få sönderblekt hår? De måste ju veta hur mycket håret klarar. Det kändes bra och friskt efteråt och håret känns inte som gummi när håret är blött som det kan göra om det blivit sönderblekt.

  Så vad är felet? Kan håret vara slitet fast att det inte syns? I övrigt känns håret bra, det är bara topparna som trasslar.

  Elin 2016-05-07 13:59:19
  Svara
 • Hej Elin!
  Nu börjar solen komma fram så jag tänkte höra om du kan tipsa om solskydd för håret? Vad skall man välja?!?
  //Sofie

  Sofie 2016-05-07 11:56:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!