Vill du att ditt hår ska svälla?

IMG_8868

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag ska springa iväg på en intervju och jag ska även fotas så jag har lite bråttom. Jag tror jag tar med mig vloggkameran idag så hoppas det kan bli kul. Men jag tänkte tipsa er om en produkt som jag fick som pressbud förra veckan tror jag det var.

ALTERNA
CAVIAR Anti-Aging Miracle Multiplying Volume Mist
ca 300 kr 

Denna volym-spray ska sprayas i handdukstorkat hår, från rot till topp och sedan fönas in med hjälp av någon typ av borste. Självklart går det att bara föna håret torrt men tror inte det blir så stor effekt då. Den är inspirerad av ”plumping” produkter på marknanden och för mig är det en förtjockningsspray.

Men jag har använt denna tre gånger hittills och första gången hände det ingenting? Jag tyckte jag sprayade och sprayade men ingenting hände. Andra gången sprayade jag ännu mer men tyckte fortfarande inte att det hände något. Men igår när jag testade en sista gång så kände jag att den fungerade. Dock fick jag spraya rätt mycket, i botten och på längderna. Fönade hela håret med en rundborste och håret fick en strävare och fylligare känsla. Det jag främst känner är att den vårdar och ger glans. Men jag gillar den, dock tycker jag det finns bättre förtjockningssprayer på marknaden än denna. Jag tror att har man lite tunnare och finare hår än mitt så fungerar den nog bättre.

IMG_8870

En bra nybörjarspray som doftar väldigt gott och ger naturlig stadga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag har kört balsammetoden under snart ett års tid, och mitt hår har verkligen blivit fint, mycket mindre oslitet osv 🙂 Hur som helst, nu vill jag sluta med balsammetoden och använda vanliga produkter igen.
    Jag står i valet och kvalet mellan Kevin Murphy och Alterna, men frisör säljer ingen utav dessa märken så jag kan inte fråga henne. Vilket märke tycker du är bäst utav Kevin Murphy och Alterna, eller är det hugget som stucket? Jag är supernoga med min hud och köper bara hudterpeutmärken osv, så jag vill ha bra produkter även till mitt hår.

    Christine 2016-05-08 16:46:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!