Tips på färgglada tofsar

Hej vänner!

För några veckor sedan fick jag hem några roliga tofsar eller snoddar jag som kallar det i ett pressbud. Jag hör till dom som vill att snoddarna ska synas så lite som möjligt men dessa söta rackare blev jag helt förälskad i. Dessa små är från HH Simonsen och heter ”Hair Cuddles”. Dom är spriralformade och är mycket mer skonsamma än vanliga snoddar samt lämnar dom inga avtryck så vill man ha uppsatt hår på dagen och nedsläppt på kvällen så funkar dom kanon till det.

IMG_8898

Det finns flera olika modeller, storlekar eller om man vill köpa ett helt rör med olika färger. Det roliga är att man kan matcha färg på snoddar med kläder och liknande, så roligt. Röret kostar 99 kr och ni finner det HÄR.

IMG_8871

IMG_8890

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag köpte dem för att kunna ha uppsatt utan att det lämnar märken men tycker inte det funkar, det syns fortfarande 🙁

    Ce 2016-05-09 19:44:21
    Svara
  • Hej!Tack för tipset om tofsarna,:) var tvungen att åka å köpa dom på en gång.Jobbar som kallskänka så jag moste ha tofs varje dag. Läser din blogg varje dag. 🙂

    Sofia 2016-05-08 21:18:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!