Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VLOGG – Fotografering, skog och en spontanare

Hej darlings! 

Hur mår ni? Alltså jag har haft en underbar ”ledighet”, eller ledigt från salongen i alla fall. Efter 3-4 dagar så får jag abstinens och vill tillbaka så imorgon ska jag få färga hår igen. I fredags vloggade jag och tror det var första vloggen där jag inte jobbade på salongen så det kändes lite konstigt – men jag hoppas ni tycker om den ändå. Jag tycker verkligen det är roligt att vlogga för att det känns som jag kommer er närmare och kan prata lite mer chill än formellt liksom. Känner inte ni det också? Få ett ansikte och röst på den som bloggar liksom? Hoppas ni tycker om den som sagt och att ni får en underbar söndag (: PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Blev smått besatt av den blåa klänningen …Vart hittar jag den?!

  Sara 2016-05-25 11:21:32
  Svara
 • Hej Elin!
  Åh vad Torsten är söt! Jag brukar alltid säga att mitt första ‘barn’ var en hund haha! Nu har jag tyvärr ingen hund längre men två fina riktig barn 🙂
  Jag hatar också fästingar och har läst att fästingar kan överleva inomhus en till två veckor och även lägga ägg, men om man dammsugit noga och kollat hunden ska det inte vara nån fara.
  Tack för att du delar med dig av ditt roliga liv!
  Kram

  Christine 2016-05-09 20:31:37
  Svara
 • Håller med Emmis! Jag fick också mitt andra barn för två månader sedan och känner att jag har tappat mig själv lite. Har egentligen ett stort intresse för smink, hår och träning men tiden räcker inte till just nu. Därför älskar jag dina vloggar som ger så mycket pepp och inspiration, blir överlycklig när det ploppar upp på telefonen att du lagt upp en ny video på youtube 🙂

  Malin 2016-05-09 08:04:01
  Svara
 • Hej Elin! Så bra vlogg 🙂 det är så roligt och hänga med dig , många flera sånna <3 Kram

  Mona 2016-05-09 00:23:18
  Svara
 • Grymt Elin! Roligt att få se lite privatliv i en vlogg.
  Mer sånt!!!!
  Ps: jävlar vad snygg du är i blått. Det är verkligen din färg:)

  Malin 2016-05-08 17:16:17
  Svara
 • Älskar dina vloggar! Mer sånt!! 🙂

  Josephine 2016-05-08 16:06:47
  Svara
 • älskar vloggar! Det känns verkligen som man ”känner” folk man följer noga… Haha. Läskigt. Så om jag är i stockholm nån gång och går förbi lär jag ju säga ”heeeeeej hur går det Elin, hur mår hunden hur går det med blabla”, bli inte förvånad!

  Alice 2016-05-08 14:13:17 http://www.colorsofwonderland.se
  Svara
 • Absolut, jättekul med vlogg!
  Men vad har hänt med 2550 som du hade med Janne, den tyckte jag var riktigt bra 🙂 Kommer ni göra några fler avsnitt?

  Isabelle 2016-05-08 10:46:05
  Svara
 • ja men både din blogg o vlogg är såå inspirerande!! fick mitt andra barn för två månader sen o haft problem att hitta tillbaka till mig själv. älskar smink men typ haft noll tid. o mitt hår är en katastrof. kanske låter lite extreme men dina vloggar samt tutorials har gett mig så mkt pepp! köpt ett contourkit nu efter ja såg ditt sminkrutininlägg och tänker be min frissa göra en eclaire blend på min lob.så kommer förhoppningsvis känna mug mer fab med barnvagnen! tack för att du är du du ger ett väldigt genuint och proffsigt intryck!!!

  emmis 2016-05-08 10:11:47
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!