En awesome blondin räddar vilken dag som helst

Hej underbara vänner! 

Tack för att ni startar upp på nytt tillsammans med mig. Jag känner mig väldigt utblottad men jag känner mig så lättad och rörd över alla ni som bryr er, kan inte tacka er nog. Men jag måste visa er min fina vän och nagel-magiker – Celina som jag tog hand om i fredags. Ni vet ju hennes resa och vill ni kika vidare på gamla inlägg så är det bara att söka på ”Celina” i sökfältet på bloggen. Ni vet ju att jag älskar att göra mina kunder fina i håret men ett annat intresse är faktiskt att fota. Jag lägger ner så mycket tid efter avslutat jobb på att fota. Så när man har kunder som Celina som är en fröjd att fota så blir det ännu roligare.

IMG_8974

IMG_8994 IMG_8993

Jag fortsätter att slinga upp Celinas hår samt ger henne en mer naturlig kall, blond nyans. Eftersom det ligger så mycket underliggande pigment i hennes hår så krigar jag som ett djur gång på gång för att få ett jämt resultat. Det är viktigt att säga det också att i vissa fall så spelar håret ett spratt med oss frisörer. Vi gör alla tänkbara rätt, vi testar olika blandungar och metoder för att lyckas men ibland så tar det lite extra tid. För det viktigaste för att mig är att hårkvalitén inte tar för mycket stryk för då går det inte att färga håret till slut.

IMG_8970

Men visst blev hon stunning? … eller ännu mer stunning än vad hon redan är.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin! Min föredetta frisör har slutat och jag letar febrilt efter en ny. Jag har blont hår och har alltid som preferens att vara åt det mer kalla och neutrala hållet, för att annars ser jag ut som en morot. Jag har tidigare haft lila hår, med semipermanent toning från wella (instamatic) men som har gått ut lagom tills jag skulle färga håret. Problemet är att jag nu är helt gyllene istället för neutral eller kallt blond, verkligen guldigt gyllene. Utöver detta har mina handmålade slingor på vissa ställen målats på utan uppdelning så jag har en 4 Cm stor blond fläck mitt på huvudet utan några skiftningar. Jag har för mig att mitt hår är mellan 11-9 på ljushetskalan, så borde inte det guldiga gå att jobba bort? Eller måste jag återkomma en gång till? Jag ville vara fräsch i håret innan jag skulle iväg på resa men det har slutat med att jag är så ledsen över resultatet att jag har gråtit hela kvällen, känner mig inte alls fin. Kan jag göra något åt detta, eller måste håret blekas upp och sedan tonas neutralt? Detta gjordes efter blekningen, men jag är rädd att det inte användes tillräckligt med bleknkng och att den inte satt rillräckligt länge så att färgen inte hann lyftas ordentligt.
  Älskar din blogg, har fått många bra tips tack vare dig. Kram!

  A 2016-05-28 00:01:30
  Svara
 • Alltid lika cool.

  ErikaJ 2016-05-27 13:25:03
  Svara
 • Hon liknar Gwen Stefani!

  Marie 2016-05-26 10:42:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!