Jag fick en middagsdejt

img_3153-2 img_3152-2

 Bilderna är lånade av Andrea!

I måndags så släpade underbara Andrea ut mig på en middag. Vi åt på en av mina favoritställen Taverna Brillo, ni känner säkert igen det stället. Känslan när man inte behöver åka hem till något är fortfarande lite konstig men gud så glad jag blev när Andrea frågade mig. Vi satt och pratade i flera timmar och jag åt kalvköttbullarna och Andrea lyxade till med en tryffelpizza (den är att dö för). Nu ska jag jobba vidare på salongen, ingen mjukstart direkt men det är så skönt att komma tillbaka till jobbet. Tankarna liksom försvinner och jag måste lära mig att leva i nuet! Kärlek <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kära Elin ! Jag hejar på dej. Jag måste bara säga att fy så dåligt och omanligt ditt ex beter sig! Vad tror han? Det minsta han kan gör är att vara samarbetsvillig.
  Tycker han har gjort sitt livs misstag, och hoppas att han en dag kommer ångra sig så mycket att han lider av det.
  Du har inte bara ett fin och varmt hjärta utan är oxå otroligt vacker! Du har allt! Lycka till på din resa som kommer att gå upp och ner, och det är helt ok att ha dåliga dagar, men tillslut blir dem dåliga dagarna färre och dem bra kommer mer ofta! Du är värld lycka! Kram Sofia

  Sofia 2016-05-27 16:39:51
  Svara
 • Kom ihåg att vara stark inte innebär att man ska gå och hålla inne på sina känslor utan det betyder att man vågar visa vad man verkligen känner ❤ Kram på dig, du är bäst oavsett vad!!

  Amanda 2016-05-27 12:42:44
  Svara
 • Jag tittade precis på din video på YT och jag brukar inte kommentera eller tycka så mycket men måste bara säga att det enda jag tänkte efteråt var ”heja Elin!”. Jag har levt med en fruktansvärt manipulativ och elak kille förut och jag lovar dig(!) att du kommer komma ut på ”andra sidan” nu som en mycket lyckligare människa när du klippt alla band från ditt ex och insett att du är värd mer.
  Önskar dig all lycka och stryka. Du fixar detta!

  Sanna 2016-05-27 12:12:12
  Svara
 • KUL att du är tillbaka på bloggen, du har varit saknad! Fortsätt kämpa!

  Linnea 2016-05-26 22:16:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!