När man har ett underbart långt hår

IMG_9080

God morgon på er! 

Jag vaknade för ett tag sedan och sitter med en kopp kaffe. Denna vecka har gått så fort och det har faktiskt gått jättebra på salongen. Det är tur att man har helt underbara kunder som lyssnar och peppar mig till att må bättre. Sen att jag får göra dom så fina i håret som jag bara kan är ren lycka. Jag har en kund som har ett helt magiskt hår och varje gång undrar jag hur hon lyckas ta hand om detta hår. Jag brukar alltid tänka att håret är en gåva vi får, att vi människor ser olika ut och vi har olika fördelar/nackdelar. Sen att vi självklart kan påverka håret under tiden men vi bör ha lite tur från början också.

Jag tycker det är så intressant hur vi människor ser ut och hur vi förvaltar det. Jag har kunder som har långa, tjocka hår som helt plötsligt klipper kort och ändrar om hela håret. Sen har jag vissa kunder som tar hand om sitt hår som en bebis för att lyckas få håret att gå över axeln. Vi måste nog ha en bladning av tur, genetik samt rätt produkter och vård för att lyckas med ett långt och friskt hår.

IMG_9085

Jag använder Selmas egna hårfärg som grund och sedan bygger på hela Ombren/färgen med slingor i olika nyanser och djup. Jag vill blanda varma och kalla delar samt mörka och ljusa, hårfärg när den är som bäst. Jag vill helt enkelt att håret ska se så naturligt ut som möjligt men med lite förbättringar. Vem vill inte ha Selmas hår? Jag vill det i alla fall (: 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin,

  Vet du man har för garanti på Hairtalk? Jag satte i mitt i fredags och idag tvättade jag och plattångade. Det ser förj*vligt ut.. Man ser kanten på mitt eger hår, det går ungefär till öronen och sedan hänger löshåret som i en gammal peruk. Det smälter inte ihop alls. Håret är inte längre än till axlarna. Jag har sån ångest som lagt ut så mycket pengar på detta somjag hört så gott om.
  Jag ska ringa min frisören imorgon men undrar om jag haft otur eller om frisören gjort ett dåligt jobb?

  Ella 2016-05-29 23:01:28
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   Hej!
   Absolut, du har garanti. Men vad konstigt.. Men ring direkt tillbaka till din frisör som satt håret. Om det är så att frisören har valt fel färg eller liknande så får det stå för henne. Är det fel på håret så kontaktar frisören Hairtalk som löser det åt dig. Ring tillbaka!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-06-02 18:19:23
   Svara
 • Wow vilket drömhår! Vad använder hon för produkter och hur sköter hon sitt hår? 🙂

  Maria 2016-05-29 20:39:29
  Svara
 • Sjukt snyggt hår! Mitt hår är också supertunt, fint och babymjukt och såå tråkigt! Skulle så hemskt gärna ha lite längre hår, men det ser hemskt ut då och jag vill verkligen inte lägga in extentions. Skulle kunna offra mycket för hennes snygga hår.

  Camilla 2016-05-28 22:26:03
  Svara
 • Jag vill oxå ha hennes hår!!! mitt är tunt, njukt babyfjun och omöjligt att få långt för då blir det ännu tunnare suck… har du några tips på hur man kan få tjockare hår?

  Carola 2016-05-28 16:51:52
  Svara
 • Jag vill också ha hennes hår!!! Wow! <3 Mitt blir aldrig längre än lite nedanför axlarna. Himla irriterande 😛

  Nathalie 2016-05-28 14:24:03 http://nouw.se/naatly
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!