Skydda huden i sommar med PIZ BUIN

IMG_9110

Hej och god morgon underbara ni! 

Jag har haft en underbar helg kan jag lova. Jag har umgåtts med nära och kära, haft Torsten hos mig och börjar verkligen känna mig levande igen. Jag vill så gärna boka in en ny resa (eftersom det inte blev Grekland med mitt ex). Jag vill sola, bada och bara andas ut – har ni några tips på vart man kan åka en vecka som ni genuint gillar? Men jag fick hem ett passande pressbud från PIZ BUIN som jag har smygtestat hemma när solen har stekt på balkongen.

IMG_9113

Den som jag verkligen gillade är ”Protect & Cool” moussen. Det är genialiskt att den kyler ner huden och att det faktiskt känns när man applicerar den. Jag hoppas det finns högre SPF än 15 för jag behöver minst 30. Den är lätt att applicera och denna kommer få följa med mig på resan. Den kostar 169 kr och ni finner den HÄR. Sen läpp-sticket doftar så gott samt känns härligt på läpparna, det kostar 49 kr och finns HÄR. Så jag är väldigt glad för mitt lilla sol-kit och jag hoppas jag kommer iväg.

Har ni några favoriter när det kommer till solfaktor? 

IMG_9114

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Cypern är ett riktigt härligt resmål. Var på Fig tree bay förnågra år sedan. Lungt ställe sedan om man vill ha mer rörelse så tog de 20 min med buss till Ayia napa. Ett otroligt fint land.

  Julia 2016-06-04 10:07:59
  Svara
 • Malta! ett litet men ack så ljuvligt land! När det kommer till solskydd så kör jag på lovea 🙂 kladdar inte, täpper inte igen huden och har 100% fysikaliskt solskydd! Vill varken köpa eller sälja något annat

  Hudterapeuten 2016-05-31 22:19:31
  Svara
 • Hejhej, min favorit för ansiktet är Eucerin Sun Fluid spf 50, för ansiktet.
  Det är den enda jag provat som fungerar mattgörande, inge flottig alls! Finns som klar eller med lite färg, den är skitbra som bb creme!

  Annika 2016-05-31 17:46:21
  Svara
 • Blir så himla glad att du bloggar igen och att du verkar må bra (så pass det går). Du är så stark fina fina Elin! Tycker att du ska se till att välja ett riktigt fint resmål/hotell och unna dig massor av avkoppling på spa, prioritera massage, pedikyr osv. KRAM

  Åsa 2016-05-30 21:10:19
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Åh vad glad jag blir att höra det <3 fina du. Jag ska verkligen försöka boka en resa 🙂 STOR KRAM

   Elin Johansson 2016-06-02 18:13:40
   Svara
 • Kroatien! Eller Mallorca,

  Johanna 2016-05-30 19:00:52
  Svara
 • Hej! Åh så sur över att jag just köpte niveas.. Såg det här nu och tänkte tusan.. Borde verklgien ha väntat! Verkar vara bra produkter!

  Olivia 2016-05-30 16:08:43 http://www.savly.se/
  Svara
 • Fina Elin!
  Underbart att höra att du mår bättre! Sol, vänner och en hund kan göra susen 🙂
  Kan varmt rekommendera Algarvekusten i Portugal, särskilt Albufeira.
  Kämpa på och hoppas du får en härlig semester vart du än åker!
  Stor kram

  Christine 2016-05-30 15:59:34
  Svara
 • EVY! Det är en mousse som går in i huden direkt. Den enda krämen jag vågat ha i ansiktet pga akne. Den luktar inte gott som vissa parfymerade men ska vara bäst i test då den går djupt ner i huden.

  ErikaJ 2016-05-30 10:34:38
  Svara
 • Cypern/fig tree bay!! Underbart ställe med god mat och jätte fin strand med genomskinligt vatten. Bo på nausica med Fritidsresor!

  Jannica 2016-05-30 10:28:01
  Svara
 • Sicilien! 🙂 Speciellt om du gillar skaldjur! Underbart klimat och fantastiska vyer överallt!

  Maria E 2016-05-30 09:37:17
  Svara
 • Måste börja med att säga att jag älskar din blogg, så bra! Jag skulle behöva lite tips och råd, jag färgade håret rödbrunt (är brunett egentligen) i vintras och har nu en rätt ocharmig utväxt, den är inte jätte skarp men jag stör mig lite på den. Vad är din åsikt på att färga håret hemma, med toning eller färg som är köpt på salong, kommer jag förstöra håret eller funkar det? 🙂

  Mickis 2016-05-30 09:22:00
  Svara
 • Hej Elin! Min sambo har varit i Montenegro och säger att det är det bästa resmålet han haft och han längtar tillbaka dit jämt! Det är fint väder, vackra stränder, inte så mycket turism, god och billig mat och dryck, vänliga människor och massor av gamla byggnader och stadsdelar att spana in 🙂 hoppas du börjar må lite bättre, sånt här tar tid men man kommer ur det starkare än man var innan! Kram!

  A.J 2016-05-30 09:09:50
  Svara
 • Jag var i Makarska på Kroatiska Rivieran förra året och älskade det. Så rent och korallblått vatten överallt, det var hur lätt som helst att hitta en egen liten vik att ligga och sola i 🙂

  cathrine 2016-05-30 09:04:55
  Svara
 • Jag älskar Akademiklinikens Day maximal sense spf 50. Fantastisk solcreme för ansiktet! Tycker annars det är svårt att hitta solskydd för ansiktet som inte känns för kletiga och fungerar bra under sminket.

  Veronica 2016-05-30 08:46:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!